status: user broj poruka: 53 | Brzi Gonzales krece u akcijuMasina AMD Sempron 2600+ 32 bit processor MSI MS-6570 sa integr. graf, mreznom i zvucnom HDD Maxtor 80 Gb Memorija 512 MB DDR400 Kingston Sapphire Radeon 9550 Intel 536 EP modem Sony Combo Sony flopy kuciste ANS Blackj 300W Imam Kaspersky AVP 5.0.158 licenciran i sve radi dobro dok ne probam da ga upgrade-ujem na verziju 5.0.388- kada instaliram upgrade onda otkaze real time protection i antivirus database je corrupted, a prilikom pokusaja da se prikacim na mrezu i update-ujem basu dolazi do Bluescreen system crash-totall minidump of physical memory.Sada sam sve vratio na staro i radi dobro-u cemu je problem? Cak ni oni iz Kasperskog ne znaju nista bolje od saveta da instaliram kompletnu verziju 5.0.388 odjednom sa mojim CD key-om a da predhodnu 5.0.158 deinstaliram pre instalacije nove.Na CD imam trial verziju Kaspersky 5.0.388 Personal Pro-sve sam predhodno deinstalirao od Kasperskog, ocistio registry basu od instalacije i instalirao novu i rezultat je bio da nije hteo uopste da se pokrene. Sta da radim? Meni inace ovaj AVP radi odlicno sa ovom 5.0.158 verzijom, ali mi se svidja novi AVP Gonzales |