Na visti itekako postoje virusi, i svakojaka chudesa koja pokusavaju da ti upropaste sistem, zagorchaju dan i tako to... :o) AVG je ok zastita ako ne zveras mnogo po `nekim` sajtovima mada ti je moja preporuka, a verujem i vecine koja redovno visi na netu. neki NOD32, Kaspersky, BitDefender ili nesto slicno tj neki od ozbiljnijih AV paketa.
Meni se na visti ok pokazao NOD32, BitDefender i Avira antivirus, mada ako cemo realno nijedan ne moze 100% da te zastiti.
Zamolio bih administratore da `prikace` navedenu temu (naslov `Infections ?`) radi ovakvih pitanja kao sto je pufijevo. Dao sam tamo i linkove za uporedne tabele antivirusnih programa.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
I ako nije veći problem 4 HDD-a u RAID 0 da se iskobelja sa njegovim riljanjem po disku. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Moze Kaspersky bez problema, samo obavezno da kupi barem 8 giga rama.. :: :: :: :: Ja imam Kaspersky 2009 na Visti i prezadovoljan sam :: :: :: ::
Napisao sam da nije los, a vi samoproklamovani experti koji nemate pojma ni hello world da napisete probajte da budete malo objektivniji i ne pametujte toliko jer uopste niste kompetentni da donosite sud na ovu temu... Ili se neko od vas uspesno bavi sigurnosnim sistemima, a ja nesto propustam?
Ako nemate nista pametno da napisete bolje je da nista ne napisete.
Podrzavam predlog BataCeleta... Jos jednom pohvala za ulozeni trud i nacin na koji je sve objasnjeno. Admini, definitivno treba da je prikacite.
A ti si kompetentan da osudjujes druge, a koristis najgore parce softvera koje postoji? Cuti samo i ne blamiraj se, `samoproklamovani`...
:: Napisao sam da nije los, a vi samoproklamovani experti koji nemate pojma ni hello world da napisete probajte da budete malo objektivniji i ne pametujte toliko jer uopste niste kompetentni da donosite sud na ovu temu... Ili se neko od vas uspesno bavi sigurnosnim sistemima, a ja nesto propustam :: :: Ako nemate nista pametno da napisete bolje je da nista ne napisete :: :: Podrzavam predlog BataCeleta... Jos jednom pohvala za ulozeni trud i nacin na koji je sve objasnjeno. Admini, definitivno treba da je prikacite :: :: Pozdrav!
Mozes samo da ga duvas... Ubuduce malo manje vremena provodi po oglasima na PCberzi i gledaj svoja posla alapaco...
()() (._.),!, ((`)(`)
:: Ne znam na koje `najgore parce softvera koje postoji ` mislis? Ima ih mnogo ali sta je tu je :: U cemu je problem da osudjujem one koji osudjuju :: :: ()( :: (._.),! :: ((`)(` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A ti si kompetentan da osudjujes druge, a koristis najgore parce softvera koje postoji :: :: Cuti samo i ne blamiraj se, `samoproklamovani`...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.