Koristim ga vec duze vreme i sa novim definicijama radi razbija...Patio sam se sa Win32 virusima i raznosio sam ih svud redom i donosio ih odakle god sam stigao,dok nisam nabavio ovaj kaspersky...Sta vi ostali mislite o njemu... Jedina fora oko njega je sto treba malo jaca masina da bi monitoring radio bez prestanka... PozZ Open source software rules!!!
pravo da ti kazem nikada nisam koristio 3xxxx verziju ali zato jesam svojevremeno koristio verzije 5-6-7-8 i zadrzao na 7-mici sa kojom sam prezadovoljan.poz
:: Koristim ga vec duze vreme i sa novim definicijama radi razbija...Patio sam se sa Win32 virusima i raznosio sam ih svud redom i donosio ih odakle god sam stigao,dok nisam nabavio ovaj kaspersky...Sta vi ostali mislite o njemu.. :: Jedina fora oko njega je sto treba malo jaca masina da bi monitoring radio bez prestanka.. :: Poz :: Open source software rules!!!
...ali, mogu se pohvaliti zadovoljavajucim iskustvom sa Kaspersky softverom. Kaspersky nije popularan kod manje iskusnih korisnika, vjerovatno zbog ne bas intuitivnog meniija, medjutim, ako se pravilno instruira u podesavanjima, dobija se jedan od najfunkcionalnijih AV. Uz BitDefender, naravno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.