Lepo su ti ljudi rekli,batali NOD, ja sam instalirao sve verzije koje su se pojavile u poslednjih godinu dana od antivirusa do securitja.Nijedna verzija ne radi kako trba,mislim na duzi period.Veruj Giletu i instaliraj taj AVG,JA KORISTIM PRO VERZIJU KOJA IMA LICENCU GODINU DANA I STVARNO JE BEST.A sto se tice zena ja sam vise za Demi Mur.Ajd zdravo!
Ja koristim NOD V3.0 najnoviji i update-uje se redovno i nemam problema sa virusima.I imam verziju koja traje beskonacno, odnosno pokazuje Trial jos 31 dan nonstop.
:: Ja koristim NOD V3.0 najnoviji i update-uje se redovno i nemam problema sa virusima.I imam verziju koja traje beskonacno, odnosno pokazuje Trial jos 31 dan nonstop. :: :: ::
prvo...AV NOD32 2.7 radi najbolje i najsigurnije sa nsane fix-om. drugo...tebe verovatno zeza ta verzija jer je crack pojeban. trece...sve su to razlicita iskustva...i svako ce da hvali AV koji mu se svideo i kao radi najbolje. Svaki ima mane i prednosti. Ja oduvek koristim nod i veoma sam zadovoljan. Ja ne znam sta vi to radite kad kupite takve viruse,trojance,crve... da kao nod ne moze da ih nadje ili AVG...sve je to samo navika i razlicito iskustvo. Meni se Kaspersky nikad nije svidjao jer ume da zabaguje i da drnda sistem zestoko. Limanac moj predlog ti je NOD32 2.7 i nsane fix ili nadji ovu sto TheBear koristi. ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
:) free antivirusi su besplatni ali su osakaceni,odnosno neotkrivaju spyware,rootkit.... Ja koristim Nod32 zadnjih 4 godine i nikada isam imao problem sa ikakvim virusom ili bilo cime slicim.Nije dzabe na prvom mestu u svetu (ako negde nije onda je drugi). Za verzije 3 ti treba samo odgovarajuci crack koji ti non-stop resetuje trial period na 31 dan i radi savrseno .).Ima da se skine svuda! Pozdrav!
Ja sam sa piratebay-a skinuo ovu 3.0 verziju i uz nju ima fix koji pokazuje stalno Trial period 31 dan a update radi savrseno kao i zastita. A ima i za v2.7 neki fix koji pokazuje trial period jos nekoliko miliona dana.
to sam i napisao `nsane fix 2.2` http://www.nsanedown.com/index.php?request=140184 izvol`te za verziju 3. ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Imam vec 6 meseci ESS621. Redovno se updejtuje vise puta nadan.Registrovan je na vise od 24000 dana.Podesen ja na sve makimalno da kontolise.Registrovan je sa dva registra.A da bi se ubdejtovao treba jedan krek.Nabavi ESS621 pa do 647.bilo koji samo nemoj novije,ja imam i 669 ali neradu pola sajtova,nedaje da se otvore.
Bas zbog zabrane pristupa pojedinim sajtovima batalio sam Nod i Avg kod AVG-a si mogao ici i dalje,a kod NOD-a nisam provalio vec deinstalirao. Cim sam instalirao BitDefender Total Security 2008 i uradio Full scan HDD-a nasao mi je neke trojance tipa file .mp3 . Dok prethodna 2 nisu ga nasla. To je moje iskustvo. Jednom znam da sam pokupio sa neta bas gadan Virus koji mi je jeo ikonice a bio je NOD instaliran.
koji su se potrudili da mi pomognu! Uz veliko postovanje ostalih AV ja sam ostao veran NOD-u 32. Nisam uspeo da “nateram” ver. 2.70.39 da vrsi update. Pokusao sam sa nsane fix v. 2.2.0.0 (ranije sam imao nsane fix v. 2.1.0.0 i lepo mi je radio dugo vremena do pomenutog datuma). Instalirao sam NOD 32 v. 3.0.667.0 (Erestun http://www.nsanedown.com/index.php?request=140184), koji mi ,za sada, lepo radi. Jos jednom - VELIKO HVALA SVIMA!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.