:: Već više od 6 meseci koristim NOD 2.5 i sve je bilo u redu :: :: Danas popodne se pojavila greška da ne može da pokrene nešto monitoring za AMON :: :: Isključio sam komp, posle sat i po ga upalio opet i sada se pojavljuje neka greška da ne može da ga pokrene i da je damaged (oštećen). :: :: Šta može da bude uzrok i šta preporučujete da uradim??? :: :: Reinstal, nešto drugo... :: :: Unapred hvala.
:: :: Evo skidam ovaj direktno sa ESET-ovog sajta :: :: ESET NOD32 3.0 Antivirus for Win XP/2000/Vista (32-bit :: :: Jel taj dobar, pošto ima nešto 32-bit i 64-bit???? :: :: Trial je 30 dana, ali ću u međuvremenu naći serial number...
Uninstall Fix, pa nod32, pa reset. Install Nod32 pa Fix 2.2, pa reset. Samo pre instalacije ubi Ad-Aware, jer on ume da ubije reg key za start-up. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Fix se odnosi na verziju 2.xx koju je de.ko dugo koristio, i nema nikakvog razloga da prelazi na verziju 3. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Fix se odnosi na verziju 2.xx koju je de.ko dugo koristio, i nema nikakvog razloga da prelazi na verziju 3 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Rodjace, ja sam instalirao ovaj tvoj NOD 3.0 ali mi ne pise onaj trial period kao kod tebe, jel trebaju neka specijalna podesavanja ili nesto??? I nece da mi updateuje, mislim on to kao skida i na kraju debil kaze kako ne moze da updateuje?!?! Unapred hvala. PoZ
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.