:: То су учесници који су учествовали раније на форуму :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: :: :: Dajem 100e da je pufi - Bozin, Staparac, , Pitam, WiFi ili kako vam vec drago = :: ::
Jednom sam koristio Norton i to citavih 17 minuta, onda sam ga poslao u vecna lovista. Zatim sam jedno dve godine koristio PC Cillin i on me je sluzio ko budalu djoka... A onda sam instalirao Nod32 v2.2 i tu se rodila vena ljubav prema istom, od tada je jedini AV Nod32 dosta dugo je to bila verzija 2.70.39, a od skora (jedno tri meseca) to je ESS BE 3.0.621, a od skora (par dana) to je ESS BE 3.0.677.
Ostale nikad nism uzimao u razmatranje sem McAfee pre 20 godna, i to samo dok DOS nije ispao iz igre.
@Zmajko@ ..i svi ostali... Nemoj(te) coveka dzabe napadati ako nisi-ste siguran-i ko je u pitanju...Nije sigurno ta dileja koja se pojavljivala s vremena na vreme...Cuo sam se sa momkom licno!Ako nemozete da pomognete nemojte ni da odmazete!
Generalno Kaspersky jeste bolji od NOD-a ali ja koristim NOD godinama i daleko je laksi za upotrebu i manje zahtevniji,ne glavi resurse itd.. dok Kaspersky pojede sve zivo i sve zivo vidi kao pretnju pa se ponekad desi da obrise nesto i od dll. file-ova i po koji file iz samog wina i sl... Definitivno NOD 3.. Vec duze vreme koristim ESS BE 3.0.677. i zadovoljan sam!!!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Pa vidis ima neke logike u tome sto kazes, AV+crack zaista smejurija. Ali ne zaboravi da Nod32 (ili ESS) mozes da instaliras kao free a onda ga posle 20-25 dana skines pa nakon restarta ponovo instaliras i to ponovo kao free i tako u negogled (znaci nista krak ovo ono i to), mozda je bilo smorno sa modemom ali sa ADSL vezom nije nikakav smor.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Dosta dobar AV. Jos je i free :: Sto se tice NOD-a, uvek dolazi sa crackom. Crackovani AV?! Cista smejurij :: :: A onda je mrmot zavio cokoladu.. :: ::
Pod 1. @bax2003 je u pravu. Pre nego što se postavi pitanje treba malo da se pogledaju ranije teme.O anti virusima bilo je dosta reči, tako da se ova tema samo ponovila.
Pod 2. @Zmajko, ukoliko nisu 100% siguran ne bi trebao da bacaš sumnju na nekoga i da mu time rušiš ugled. Naravno, verujem da si to i sam shvatio čim si odgovorio na postavljeno pitanje.
Pod 3. @pufi, zmajko je možda pogrešio ali ponekad treba da se `pročita` i Smiley jer je on to više rekao u šali. Ni sa tvoje strane nije u redu da odmah onako reaguješ.
Zaključak: Kao što je to ovde već praksa, @zmajko i @pufi dovoljno je napisati jednom drugom izvinjenje i odmah na pivo ili šta god (sok, rasol itd...)
Izvinjavam se pufiju za optuzbu da je Dejan Bozin. Izvinjavam se ostalim forumasima jer su mozda poverovali da je pufi Dejan Bozin.
Tema je smesna jer nesto kao sto je `najbolji antivirus` ne postoji... Od najboljeg uvek ima bolji, a jos kad se uzme u obzir da niko od nas ovde nije dovoljno kompetentan da tvrdi da je ovaj ili onaj najbolji jer ih svi koristimo za zastitu, a ne ispitivanje i testiranje istih, onda je tek jasno da je i ovo stvar ukusa. Zato sam resio da se malo nasalim ali jbga. Ispade prozivka, a nije trebalo tako da bude... Moja greska u svakom slucaju i jos jedno izvinjenje s` moje strane. No hard feelings =)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.