Imam problem imam instaliran Eset Smart securtty i ad aware 2007 pro i sta se desava dok ja nisam bio tu neko je cacko po kompu i iskljucio firewall.I kad god ulazim u neki folder izbaci atention some dangerus trojan horses detected windows xp files corupted i upali mi web stranicu free virus scan i ts se upali nod i kaze da je stranica blocirana oba antivirusa su updejtovana.Sta da radim,mrzi me da ponovo reinstaliram windows...Pozzz
Ako je ona fora, `skinite program sa ovog sajta da vam očisti i sredi komp` - Spy Sweeper. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pa verovatno da ce Sweeper da ga sredi ali ne bi bilo lose da vidi koja je adresa pa da vidimo koja je napast. Cisto mozemo vise da mu pomognemo ako znamo sta ga je spopalo.
A upozorenje je namenjeno drugim forumasima koji ce mozda hteti da posete link... Znaci NE OTVARAJTE taj link nikako. A ti baxtere zivni malo bre! Vidi koja je adresa tamo `http://www.blablatruc.com/stavec.....`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.