I pored svih njih, NOD32 v. 2 mi je radio lepo i na Win-u 98 na još slabijim mašinama. (PII 400 Deschutes, PII 266 Klamath, 128-256 MB RAM-a) Znam da ga nisi stavio gore na listu, al ga dodaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja koristim Bitdefender free verziju 10 brz je ,a i otkriva vise virusa od AVG-a.Pre njega sam imao AVG ali je spor i nije sampion u otkrivanju virusa.Kod bitdefender free nemas rezidentnu zastitu .Brz ti je i Nod32 imas rezidentnu zastitu ne opterecuje mnogo masinu ,ali mislim da imas pravo na udpate virus baze samo mesec dana ,posle toga on radi normalno ,jedino nemas pravo na nove update.Obrati paznju kad skidas krekovane anti viruse ,jer obicno sadrze trojance.Moja ti je preporuka da to ne koristis.
ja sam koristio avg-free.. nije genijalan, ali je dzaba :) .. nikakvi krekovi, i gluposti.. ali uskoro kazu da prestaje podrska za free verziju. Da li ima jos neki free AV a da je ok?
ima...nod32 .) ...kupis ga free preko rar paketa sa neta i vozi misko....
Ajd uzdravlje :)
:: da priupitam i ja : :: :: :: ja sam koristio avg-free.. nije genijalan, ali je dzaba :) .. nikakvi krekovi, i gluposti.. ali uskoro kazu da prestaje podrska za free verziju. Da li ima jos neki free AV a da je ok?
Sve nekako, ali AV nikako. Stare mašine super rade posao sa adekvatnim softverom, čak neke stvari mnogo brže nego novi računari sa novim zaglupljenim i neoptimizovanim softverom.... i, ako je čovek negramziv i nije nezajažljiv pa tovari neadekvatan softver, stare makine rade baš lepo i stabilno. E, kod AV-AV softvera sve to pada u vodu. Koliko ja znam, nema podrške za stare verzije avp-ova jer jednostavno nisu bili dobri za nove viruse i maliciozni kod, a i prate novi hardver. Tako da će ti svi redom daviti stariju mašinu ako želiš na njoj da poteraš novi softver i budeš up-to-date. Jednostavno nema update-a virus baza za starije verzije av programa, i to je to. Moj ti je predlog da, umesto na tim šklopocijama, ako je to moguće, sve što na njih ide, a i njih same povremeno, proveriš na nekom drugom novijem računaru sa ažurnim i savremenim av softverom... ako nisu na net-u.... ako jesu, pomiri se sa pužem. I tako na njima nemoj imati ništa od AV-a a sebe disciplinuj da se svi novodoneseni mediji prvo skeniraju na tom av-av pc-u pa tek onda da ima pristup tim matorim nezaštićenim makinama.
Avast Home Edition, besplatan, sam se apdejtuje (apdejtovi su oko 100kb), registruješ se na Alwilov sajt, oni ti na mejl pošalju tvoj lični serijski broj, instaliraš i voziš.
omiljeni AV program! Čovek traži preporuku za zaštitu na staroj = sporoj mašini: napišite i na kojoj mašini Vaš favorit radi, a ne samo LEDioda hard diska...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.