U fazi sam izrade sajta ali imam jedan prob...naime, uradio sam u Flash-u CS3 movie i u Dreamweaver-u CS3 ga ubacio u top frame (to mi je kao naziv sajta (naslov)). Medjutim dešava se sledeće...kad sajt pokrenem sa harda flash movie se normalno vidi i sve normalno funkcioniše, medjutim kad ga prebacim na server hosting provajdera flash se ne pojavljuje. Ima li ko ideju u čemu je fora??? P.S. Domen je https://www.paffoni.rs i u gornjem delu bi trebalo da se vidi flash movie ali ga nema...
Evo mala preporuka. Pokušaj da izbegneš frejmove ako ti nisu neophodni. Za ovakav tip sajta možeš i bez njih.
A flash se vidi, barem kod mene. Pokušaj da učitaš stranicu kroz 2-3 browsera jer može da ti se desi da ti neki plug-in u zavisnosti od vrste browsera blokira prikaz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.