Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Ne vidi se Flash movie u brawser-u!?
STRANA 1 OD 1
wulckdroff Ne vidi se Flash movie u brawser-u!? 21.05.2008. 10:25 T9945

status: user
broj poruka: 47

Ljudi, mala pomoć...

U fazi sam izrade sajta ali imam jedan prob...naime, uradio sam u Flash-u CS3 movie i u Dreamweaver-u CS3 ga ubacio u top frame (to mi je kao naziv sajta (naslov)). Medjutim dešava se sledeće...kad sajt pokrenem sa harda flash movie se normalno vidi i sve normalno funkcioniše, medjutim kad ga prebacim na server hosting provajdera flash se ne pojavljuje.
Ima li ko ideju u čemu je fora???
P.S. Domen je https://www.paffoni.rs i u gornjem delu bi trebalo da se vidi flash movie ali ga nema...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
wulckdroff napomena 21.05.2008. 10:29 #55196

zaboravio sam da naglasim da imam instaliran plugin ya flash u brawseru (x-shockwave-flash)...
misa Kod mene se vidi 21.05.2008. 10:43 #55197

status: admin
broj poruka: 876
Evo mala preporuka. Pokušaj da izbegneš frejmove ako ti nisu neophodni. Za ovakav tip sajta možeš i bez njih.

A flash se vidi, barem kod mene. Pokušaj da učitaš stranicu kroz 2-3 browsera jer može da ti se desi da ti neki plug-in u zavisnosti od vrste browsera blokira prikaz.

wulckdroff Hvala na savetu 21.05.2008. 10:50 #55198

...ali framove sam ubacio bas iz razloga da mi ne ucitava ponovo flash movie kada odem na sledecu stranu...

Hm, probao sam i kod kuce i na poslu, isti prob...i na Operi i na IE...aj` da probam da reinstaliram plug-in ponovo...

...just a sec..

P.S. Hvala na savetu jos jednom, a postoji li mogucnost da otvaram kompletnu HTML stranu u tabeli ili celiji tabele? Da bih izbegao frame...
geloso :: 21.05.2008. 11:36 #55203

broj poruka: 584

proveri putanju za .js u naslov.html
gde ti je folder Scripts? po ovome je iznad root-a

wulckdroff ...resen problem 21.05.2008. 19:46 #55315

Nasao problem...Dreamweaver CS3....uninstalirao ga i instalirao Macromedia dreamweaver 8 koji je ranije radio perfektno i....i dalje radi perfektno :)

Hvala u svakom slucaju
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs