Kod mene Telekom ADSL 1024 paket meri kao i tebi, 856,i ako tebi radi download kako treba - do 115 kb/s sve je ok - ne zamaraj se. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
I meni je otprilike toliko pokazivao kada sam ima 1024 Beocity adsl a sada na 1536 Kbps pokazuje oko 1300 Kbps i to su gubici koji se kod vecine javljaju i zavise od toga koliko si udaljen od centrale i ko za cega sve jos, nazalost ne mozes nista da ucinis da poboljsas rezultat, to ti je sto ti je. http://www.speedtest.net/result/273425947.png
:: Telekom adsl mi na beocity.com meri konstantno 850 kbps, imam nalog na 1024... Moze li se to nekako popraviti i koliko vama pokazuje??? :: B.F.
Pod 1.U odnosu na zemlje u okruzenju Srbija ima najgori,najskuplji,i najnestabilniji internet(Wireless je katastrofa i skup,sa ADSL-om je nesto bolje stanje ali ni to nece dugo jel nasi ljudi u telekomu gledaju samo na kvantitet a kvalitet ih nezanima
Pod 2.Odnos Downbload/Upload je smesan i za svaku osudu 1024/128 da je bar 1024/512 pa i nekako
Pod 3. Nadam se da cu ja postati ministar za telekomunikacije jer ovaj sto je do sada bio nista nije uradio kako bih napravio zdravu konkurenciju ,a samim tim bi i internet bio mnogo bolji a ne da Telekom drzi monopol.
Pod 4. Fanovi online igara su besni jer nas karaju hrvati,bosanci,slovenci- samo zato sto nam je net kur..na,a pogotovo na COD 4 serverima gde upload dolazi do izrazaja !!!
Pod 5.Nadam se da ce kod nas u skorije vreme da se bar duplira Download i bar utrostruci Upload pa da i mi mozemo da se ravnopravno kilamo sa slovencima,bosancima, i narocito hrvatima preko neta.
:: Sta reci osim UZAS,UZAS,UZAS !! :: :: Pod 1.U odnosu na zemlje u okruzenju Srbija ima najgori,najskuplji,i najnestabilniji internet(Wireless je katastrofa i skup,sa ADSL-om je nesto bolje stanje ali ni to nece dugo jel nasi ljudi u telekomu gledaju samo na kvantitet a kvalitet ih nezanim ::
I sam si odgovorio na ovo pitanje, a reč je, naravno, o monopolu, jer smo, još uvek, jedina zemlja u evropi koja nema dva ili, sačuvaj me Bože, više operatera fiksne telefonije, pa samim tim i ADSL i DSL interneta, a da ne pominjem da još uvek ništa ne sme bez znanja Kradikoma da da izađe/uđe u zemlju u elektronskom obliku.
:: Pod 2.Odnos Downbload/Upload je smesan i za svaku osudu 1024/128 da je bar 1024/512 pa i nekako ::
Biće i toga ovde kad svi u okolini budu koristili internet putem telepatije.
:: Pod 3. Nadam se da cu ja postati ministar za telekomunikacije jer ovaj sto je do sada bio nista nije uradio kako bih napravio zdravu konkurenciju ,a samim tim bi i internet bio mnogo bolji a ne da Telekom drzi monopol ::
Eh, da bi postao ministar prvo moraš da budeš nazovi obrazovan (kupiš diplomu i pevaš), bezobrazan, bahat, bez trunke vaspitanja i potpuno alav, a kad dođeš u tu situaciju i kad ti padne koja keka od telekoma da ne talasaš, živo će ti pucati prsluk za raju i probleme sa telekomom.
:: Pod 4. Fanovi online igara su besni jer nas karaju hrvati,bosanci,slovenci- samo zato sto nam je net kur..na,a pogotovo na COD 4 serverima gde upload dolazi do izrazaja !! ::
Eh, na ovo nemam komentar...
:: Pod 5.Nadam se da ce kod nas u skorije vreme da se bar duplira Download i bar utrostruci Upload pa da i mi mozemo da se ravnopravno kilamo sa slovencima,bosancima, i narocito hrvatima preko neta ::
Hoće. Čim ostalima bude minimalni protok od 8 Mb/s, možda će se Kradikom smilovati i pustiti da kod nas brzina od 2 Mb/s bude tek malo nešto skuplja kao 8 Mb/s kod ostalih `siromašnijih` država. Nedavno sam video da se u nemačkoj DSL internet od 16 Mb/s prodaje za oko 50€ mesečno. Ako toga i ima u Telekomu, mora da košta oko par hiljada evra...
:: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.