Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Telekom adsl?
STRANA 1 OD 1
BAnefi Telekom adsl? 19.05.2008. 16:54 T9908

status: user
broj poruka: 114
Telekom adsl mi na beocity.com meri konstantno 850 kbps, imam nalog na 1024... Moze li se to nekako popraviti i koliko vama pokazuje????
B.F.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 I meni je 19.05.2008. 17:01 #55028

broj poruka: 3053

na 512/64 u proseku oko 430 na Beocity-ju,a download ide 53-55. Ma ko ce ga znati......
rasha44 Isto tako 19.05.2008. 17:18 #55030

broj poruka: 1492
jos sam ja na Beocity ADSL 1024 kbps. Download ide 100 - 120.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

Equinoxe Re: 19.05.2008. 17:39 #55031

broj poruka: 12057

Kod mene Telekom ADSL 1024 paket meri kao i tebi, 856,i ako tebi radi download kako treba - do 115 kb/s sve je ok - ne zamaraj se.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

markopvict Ovde se testira 19.05.2008. 18:10 #55034

broj poruka: 4515
https://www.informacione.co.yu/speedtest/
https://www.informacione.co.yu/speed/

Meni na poslu izmeri oko 75.600 kbps

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Male razlike 19.05.2008. 18:14 #55035

@markopvict
1 = 889
2 = 875

markopvict mora da vam bacim scrn shot ... kako guta torrent 5,2 MB po sekundi! 19.05.2008. 18:30 #55039

broj poruka: 4515
heheh Rapid kad povuche mora da restartujem Celerona 2,1 ghz :)

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 19.05.2008. 18:39 #55042

@markopvict
Pa prebrz je to bandwidth za Cekija.

Shooter ADSL SUCKS! 19.05.2008. 20:03 #55054

broj poruka: 52

Vidite kod mene na Cable modem 1024 kbs kod Vector net-a.

http://img27.picoodle.com/img/img27/4/5/19/f_Capture1m_813d5d5.jpg
astan Re: Telekom adsl? 19.05.2008. 22:28 #55072

broj poruka: 271
I meni je otprilike toliko pokazivao kada sam ima 1024 Beocity adsl a sada na 1536 Kbps pokazuje oko 1300 Kbps i to su gubici koji se kod vecine javljaju i zavise od toga koliko si udaljen od centrale i ko za cega sve jos, nazalost ne mozes nista da ucinis da poboljsas rezultat, to ti je sto ti je.
http://www.speedtest.net/result/273425947.png

:: Telekom adsl mi na beocity.com meri konstantno 850 kbps, imam nalog na 1024... Moze li se to nekako popraviti i koliko vama pokazuje???
:: B.F.
gang1978 RE:Telekomov adsl? 19.05.2008. 23:39 #55091

broj poruka: 1661
Sta reci osim UZAS,UZAS,UZAS !!!

Pod 1.U odnosu na zemlje u okruzenju Srbija ima najgori,najskuplji,i najnestabilniji internet(Wireless je katastrofa i skup,sa ADSL-om je nesto bolje stanje ali ni to nece dugo jel nasi ljudi u telekomu gledaju samo na kvantitet a kvalitet ih nezanima

Pod 2.Odnos Downbload/Upload je smesan i za svaku osudu 1024/128 da je bar 1024/512 pa i nekako

Pod 3. Nadam se da cu ja postati ministar za telekomunikacije jer ovaj sto je do sada bio nista nije uradio kako bih napravio zdravu konkurenciju ,a samim tim bi i internet bio mnogo bolji a ne da Telekom drzi monopol.

Pod 4. Fanovi online igara su besni jer nas karaju hrvati,bosanci,slovenci- samo zato sto nam je net kur..na,a pogotovo na COD 4 serverima gde upload dolazi do izrazaja !!!

Pod 5.Nadam se da ce kod nas u skorije vreme da se bar duplira Download i bar utrostruci Upload pa da i mi mozemo da se ravnopravno kilamo sa slovencima,bosancima, i narocito hrvatima preko neta.

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO

Vidi kod mene na Cybernet 512 wireless-u

1.http://www.speedtest.net/result/273460575.png

2.http://www.speedtest.net/result/273465934.png
NastyB Re: RE:Telekomov adsl? 20.05.2008. 08:19 #55123

broj poruka: 729
:: Sta reci osim UZAS,UZAS,UZAS !!
::
:: Pod 1.U odnosu na zemlje u okruzenju Srbija ima najgori,najskuplji,i najnestabilniji internet(Wireless je katastrofa i skup,sa ADSL-om je nesto bolje stanje ali ni to nece dugo jel nasi ljudi u telekomu gledaju samo na kvantitet a kvalitet ih nezanim

I sam si odgovorio na ovo pitanje, a reč je, naravno, o monopolu, jer smo, još uvek, jedina zemlja u evropi koja nema dva ili, sačuvaj me Bože, više operatera fiksne telefonije, pa samim tim i ADSL i DSL interneta, a da ne pominjem da još uvek ništa ne sme bez znanja Kradikoma da da izađe/uđe u zemlju u elektronskom obliku.

:: Pod 2.Odnos Downbload/Upload je smesan i za svaku osudu 1024/128 da je bar 1024/512 pa i nekako

Biće i toga ovde kad svi u okolini budu koristili internet putem telepatije.

:: Pod 3. Nadam se da cu ja postati ministar za telekomunikacije jer ovaj sto je do sada bio nista nije uradio kako bih napravio zdravu konkurenciju ,a samim tim bi i internet bio mnogo bolji a ne da Telekom drzi monopol

Eh, da bi postao ministar prvo moraš da budeš nazovi obrazovan (kupiš diplomu i pevaš), bezobrazan, bahat, bez trunke vaspitanja i potpuno alav, a kad dođeš u tu situaciju i kad ti padne koja keka od telekoma da ne talasaš, živo će ti pucati prsluk za raju i probleme sa telekomom.

:: Pod 4. Fanovi online igara su besni jer nas karaju hrvati,bosanci,slovenci- samo zato sto nam je net kur..na,a pogotovo na COD 4 serverima gde upload dolazi do izrazaja !!

Eh, na ovo nemam komentar...

:: Pod 5.Nadam se da ce kod nas u skorije vreme da se bar duplira Download i bar utrostruci Upload pa da i mi mozemo da se ravnopravno kilamo sa slovencima,bosancima, i narocito hrvatima preko neta

Hoće. Čim ostalima bude minimalni protok od 8 Mb/s, možda će se Kradikom smilovati i pustiti da kod nas brzina od 2 Mb/s bude tek malo nešto skuplja kao 8 Mb/s kod ostalih `siromašnijih` država. Nedavno sam video da se u nemačkoj DSL internet od 16 Mb/s prodaje za oko 50€ mesečno. Ako toga i ima u Telekomu, mora da košta oko par hiljada evra...

:: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs