zasto nemogu da skidam vise fajlova odjednom preko rapid managera cim ubacim vise od 4 on izbaci neku gresku kao problem sa mrezom.dali postoji resenje za to ili mozda neki drugi program koji ce to resiti
Resenje postoji, a to je da uplatis nalog(otvoris accaunt) za rapid. Bez accaunt-a rapid ti ne dozvoljava da pravis vise od jedne konekcije ka njihovim serverima.
Inace po meni, najbolji download manager za rapid je FleshGet
FlashGet, indeed... kad se setuje kak` valja opasan je na delu ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Ja pretpostavljam da posto pita za menager onda ima premium account....
Moze se podesiti da skida veci broj fajlova odjednom u preferences pa limits...
Ja koristim orbit downloader i do sada bukvalno ni jedan fajl nije bio lose skinut , a stalno pauziram download ili iskljucim komp pa sutradan nastavim da skidam.... Jedina zackoljica je da na rapidshare sajtu u premium member login na options mora da se chek-ira direct downloads......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.