Ljudi, ocu da prsnem!!! U zdanje vreme kako ja upalim msn tako mi se restartuje komp. Ne znam sta da radim a izludjuje me to! Sve radi normalno, opteretim ga najzesce i nista, al cim upalim msn ne prodje ni 2 min i paaaaaaaaaaaaaf......RESTART!!!!
Ako iko ima ideju neku ili zna o cemu je rec, molim za pomoc!
Eheh, ako jos jednom budem nesto reinstalirao cu da poludim, dosta mi je bre...xD Evo sad sam vec neko vreme na msn-u i nije mu nista i mislim da sam skontao sta ga je je**lo...obrisao sam sve iz onog SHARING foldera! E sad, nemam pojma sto bi mu to smetalo al ajd...ako se restartuje opet onda cu ga reinstalirati.
Kiseo sam pa sta...
:: :: Da probaš renstall MSN-a :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
...da je definitivno do tog sharing foldera, nisam ga disable-ovao ali nakon sto sam pobrisao sve iz njega sve radi normalno! Tako da ako neko bude imao slicnih problema da zna sta moze da bude...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.