Odlucio sam da danas da napravim dobro delo poklonicu jedan Rapidshare nalog koji vredi do 27.maja ! Prvi koji mi posalje privatnu poruku na meil dobija 100%!
Molim da se dobitnik javi ovde na ovu temu !!! Saljem odma na meil !!!
:: Odlucio sam da danas da napravim dobro delo poklonicu jedan Rapidshare nalog koji vredi do 27.maja :: Prvi koji mi posalje privatnu poruku na meil dobija 100% :: :: Molim da se dobitnik javi ovde na ovu temu !! :: Saljem odma na meil !! ::
Ovom prilikom zelim da zahvalim mami tati, celokupnoj blizoj i daljoj rodbini, drugarima iz kraja, mojoj razrednoj , svim drugarima iz razreda i svim dobrim ljudima koji su me bodrili na ovom teskom putu i davali mi podrsku do kraja :P
Ajde priznaj tetka te prijavli. Ti ustvari nisi hteo...:P a sta ti ja znam...
:: Ovom prilikom zelim da zahvalim mami tati, celokupnoj blizoj i daljoj rodbini, drugarima iz kraja, mojoj razrednoj , svim drugarima iz razreda i svim dobrim ljudima koji su me bodrili na ovom teskom putu i davali mi podrsku do kraja : :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Da ti se javi neko na mail da bi mogao da ga spamujes ili eventualno da ga phishujesh?
Decko ja neznam sta je sa tobom nikog ja necu da z.....m tebi ako je krivo sto ti nisi dobio nisi moro da pises odgovor! Pitajte dobitnika da li sam ga zezno i da li mu je se nesto desilo?
NISAM JA TAKAV COVEK DA Z.....M SVOG SRBINA !!!!!!!!!!!!!!!
Svaka cast James! I cestitam Hanka tj. Psyman! XD Koji ste ludaci...
Ala ste raspolozeni za sherovanje naloga... Dajte bre i meni jedan!
P.S. bato89 ako ti stigne poruka da je neko pokusao da pristupi tvom nalogu cisto da znas da sam to bio ja... Malo sam samo proverio koliko je Sowireless ozbiljan. Nisam nista uradio, a i da jesam opet nista ne bih remetio niti citao poruke. Nista zlonamerno sa moje strane samo da znas.
Pozdrav!
:: DOBITNIK je : Ime i prezime pošiljaoca: hanka paldu :: e-Mail pošiljaoca: psymanmaster@yahoo.co :: :: ::
Ushetao se dechko u phishing, pa izvlachi accounte. A sto se tice besplatnog accounta, nije mi nimalo zao, jer sam po tom pitanju daleko napredniji, pa mi ne treba rapid u najgorem slucaju. Ovom prilikom ne mislim na mrtve torrente...
`Do NEVER buy RapidShare-accounts from other pages than the original RapidShare.de-page. Unfortunately there are already many criminal pages out there selling accounts mostly purchased with stolen credit-cards! This means those accounts will be valid for a few days only and the police really likes to prosecute bank-fraud.`
Internet kriminal nije vise kao sto je nekad bio pa je i procenat onih kojima ovo zezanje i podje za rukom mnoooogo manji. Davno bese devedeset sedma godina... Onaj ko se sad zeki sa ovim stvarima, a nije bas potkovan znanjem koje bi mu omogucilo da prodje nekaznjeno ce na kraju da se cese i po glavi i po dzepu.
Druga opcija je da covek nudi pomoc drugim ljudima pri kupovini Rapidshare naloga pa se lepo nakupio i sad moze da ih deli za dz. Legalno? I don`t think so.
Treca opcija je....... `ebesh Rapid! Sedni i prihvati se nekog ozbiljnog posla pa makar to bio Excel, Word, Photoshop, Dreamweaver... Igranje igrica, gledanje filmova i slicno = `vatanju zjala.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.