1 000 000 puta mi je firefox zakucao dok je ucitavao ad.httpool.com sa ovog sajta pa sam onda morao sa sve 20 drugih tab-ova da ga ubijem.O cemu se tu radi?
Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru
Baneri u Flashu su OK ako ih ima 2 ili plafon 3 ali ovo sad je mora za korisnike IE ili bilo cega drugog bez mogucnosti da se baneri uklone (AdBlock Plus za Firefox).
Moderatori ljudi, moderatori! Teme bi trebalo preimenovati radi boljeg pretrazivanja, a o sankcionisanju `bez upozorenja` da ne govorimo (ovo ste vi napisali i nije bas prikladno).
Vidim da ovde ima korisnika koji su skoro non-stop prisutni kao sto je bax2003 i ljudi kao sto su on (dobro potkovani znanjem) bi mozda mogli da se prihvate funkcije. Eto ja se javljam da preuzmem software rubriku i jos nesto u tom domenu jer smatram da mogu nesto pametno da preporucim/pomognem...
Mozda bi mogli da napravite neku anketu u kojoj bi se izglasali moderatori za razne rubrike pa da napravimo nesto malo ozbiljnije od ovog foruma. Bez moderatora je to tesko zamislivo po mom skromnom misljenju.
na poslu mi zakucava celeron na 2ghz i 1 gb rama( cpu 100%) kad se u firefox-u otvori pcberza! 100 banera u flesu,i gifu! ___________________________________
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.