Posto sam poludeo morao sam i ovo da pisem administratoru IKOM-a, jer me u tehnickoj podrsci uveravaju kako se mnogo ljudi zali na isti problem ali da to nema veza sa njima.....procitajte pa prosudite sami.....
Sramno je da ste me u eri ubrzavanja svih vidova elektronskih komunikacija, naterali da rasklopim svoj racunar i ponovo instaliram DIAL-UP modem, ne bih li dosao do cvrstih argumenata da sam u pravu.... Danima u nazad imam problema sa pristupom svom premium rapidshare nalogu koji uredno placam kao sto ni jednu uplatu vaseg FLAT paketa nisam propustio. Danas su stvari izasle na cistac jer ste me naterali da na istoj konfiguraciji , istim softverom sve to probam DIAL-UP-om kod drugog provajdera... i znate sta? ( treba li da vam odgovorim na ovu pitalicu...?)... normalno da preko vrljavog telefonskog modema ( unapred se izvinjavam svim forumasima koji ovo citaju a nemaju uslova za drugaciji nacin pristupa internetu) sve radi sasvim normalno. Meni je jasno da tehnicka podrska vase kuce ne sme da da odgovor tipa E PA MORALI SMO MALO DA VAS SREZEMO...jer to se kosi sa potpisanim ugovorom ( i aneksom ugovora ) izmedju vas i mene, Ali verujte mi da nije tesko dokazati da je pisanje stringova po acess listama krsenje onog potpisanog. zato vas najljubaznije molim ili ako hocete zahtevam ili naredjujem vam kao potpisnik pomenutog ugovora, da mi obezbedite puni i nesmetani pristup svim postojecim adresama na internetu bez izuzetaka ili limitiranja....ja vama to placam
jbt em zivimo tu gde smo, ali me jos uvek ovako nesto skroz iznervira toliko da bi nekog ujeo,kud ne ode kad sam mogao bilo gde ,sad zena dete jebi*a. Valjda ces nesto uraditi ako ni zbog cega drugog bar zbog lepo srocenog maila. pozdrav
I treba da ih ganjas. Ja sam vec dosta dugo kod SBB-a i nisam uzeo njihov kablovski internet, jer su mi se mnogi prijatelji zalili na njih, vec sam se odlucio za ADSL. Izgleda da su svi kablovski provajderi mufljuzi i lopovi. Treba ih sto cesce javno prozivati!!!
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ja moram da kažem da sam kod sbb-a oko dve godine. Za te dve godine imali su dvaputa prekid neta. Oba puta na moj poziv su dosli sledećeg dana i rešili problem. Par puta su mi na moj zahtev i produživali trajanje paketa(za dan dva jednom čak i deset dana). U kancelariji imam sbb takođe i kod devojke kući i oba šljakaju odlično. Brzine su sasvim korektne. Doduše ne downloadujem često ponead skidam sa soulseeka muziku i to je to. a sta ti ja znam...
:: I treba da ih ganjas. Ja sam vec dosta dugo kod SBB-a i nisam uzeo njihov kablovski internet, jer su mi se mnogi prijatelji zalili na njih, vec sam se odlucio za ADSL. Izgleda da su svi kablovski provajderi mufljuzi i lopovi. :: Treba ih sto cesce javno prozivati!! :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
U principu kablovski net je dosta bolji od ADSL-a... Ja imam SBB kablovski, a i Telekomov ADSL... Dovoljno je reci da sledece nedelje idem da otkazem ADSL... Cesto pucanje veze i dosta losiji DL i UL su glavni razlozi... A da ne govorim o tome da su se par puta zeznuli na centrali i prespojili me na pogresan port (i to jos sa manjom brzinom) od cega su me jednom premestili na pogresan telefonski broj...
Koji si ti maler bezi bre odavde treba na sve nas da preneses malericu...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: U principu kablovski net je dosta bolji od ADSL-a... Ja imam SBB kablovski, a i Telekomov ADSL... Dovoljno je reci da sledece nedelje idem da otkazem ADSL... Cesto pucanje veze i dosta losiji DL i UL su glavni razlozi... A da ne govorim o tome da su se par puta zeznuli na centrali i prespojili me na pogresan port (i to jos sa manjom brzinom) od cega su me jednom premestili na pogresan telefonski broj...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.