Znaima me , posto sam video u nekim prethodnim temama da ljudi sa premiumom dele account pa istovremeno po dvoje skidaju, da li se desavalo da iskljuce account ili ima neka fora sa podesavanjem ip adrese ?
...Imam premijum koji koristim na dva racunara i do sada nije bilo nikakvih problema...ali...ljudi su ovde vec pisali dosta o Rapidu tako da ako te ne mrzi a ti cukni search u forumu, pa vi`d shta drugi kazu...Koliko ja znam mogu ako provale vishe IP adresa sa istim nalogom da ga blokiraju sigurnosti radi...Opet ako skidash vishe og 25gb nedeljno mogu da te bloknu na dan dva tri....no...meni licno to se nikada nije desilo.......Pozdrav
Mozes da skidas sa jednim accauntom sa vise kompova istovremeno ali je bitno da oba izlaze na net preko iste IP adrese. To radimo vec duze vreme ortak i ja, ali i delimo isti net, tako da idemo preko iste IP.
Nas petorica skidamo svako kod svoje kuce sa istim nalogom vec duuuuze vreme!Bitno je samo da jedan isti nalog ne pravi vise od 5 konekcija na server.Zato koristimo obicne download managere koji prave po jednu download sekciju ili podesene flesgetove.Inace mesec dana na rapidu nas staje 150din*5 ljudi.
Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.