jel moze neko malo da pojasni to sa greasemonkey-em? treba samo da odes na bux.to i on ce sam da otvara sve one stranice? jel ga treba podesavati ili sta? jer ja ako ga samo ostavim na toj strani imam osecaj da on ne radi ama bas nista...
Pa trebas da odradis ono da se vrsi automatski reload stranice i to ti je to... Imas detaljno objasnjenje na lonku gore kako i sta samo detaljno sledi uputstva i ne mozes da pogresis...:)
Pa nisi procitao onaj tekst, pravis nalog na alertPay-u preko koga ti salju kes. Minimalno je da sakupis 10$ da bi poslali ja cekam da sakupim toliko pa cu odgovoriti da li je tacno. Mada sam nasao po forumima postove da stvarno salju novac. U svakom slucaju nije neko cimanje zato zasto da ne...:)
Probao sam ja pre par meseci ceo taj sistem `lake zarade` preko Buxa, alertPay i ostalih gluposti... I nista me nisu isplatili... tako da verujte da ne postoji LAKA zarada nigde!!! sve sto se cini da je laka zarada to je neka prevara... pa razmislite uostalom, da je to stvarno tako koliko bi onda bilo milionera na svetu koji bi zaradjivali na tako `lak` nacin HAHAHA
Drugo, batali tu pricu. Reklamiranje i uspeh na tom polju zavisi od posecenosti samog sajta, a da bi se razumela cela prica potrebno je da se upustis u nimalo laku pricu o veb dizajnu i optimizaciji stranica. Znaci validan htm i css minimum pa tek onda sve ostalo... A to je tek duboko kao okean.
Nema vise cava koje bacaju pare na reklamiranje radi reklamiranja. Sve se lako proveri (posecenost nekog sajta - Alexa.com, alati kojima se utvradjuje odakle dolaze posetioci pa ces vrlo brzo biti provaljen i cao...) tako da je bolje da batalis osim ako ne planiras da se bavis ovom probelmatikom malo ozbiljnije. Onda lepo krenes u Google Adwords ili Adsence i molis se bogu da nisi procitao nesto sto je staro vise od godinu dana sto bi te dovelo do gubitka (moras da ulozis prvo da bi zaradio ali ovo si vec znao pretpostavljam).
Kad si los izgubis i ulozeno ali ako postanes dobar mozes da zaradis i preko 30 000$ mesecno tako da ona prica o brzom bogacenju ipak ima smisla.
Google Money Pro Why you cant make money online nisu lose za citanje ali je i ovo fora koja je vec provaljena.
Kad budes dobio ideju sta ce to biti toliko poseceno, a vec nije izvaljeno nesto sto ce ti predstavljati konkurenciju onda razmisljaj o ovome. Sajt koji nije posecen je jednostavno mrka kapa... Corsokak.
Evo jos nekih mogucnosti za zaradu. Sve ovo radi po istom principu. Licno preporucujem prva dva jer daju najvise adsova za kliktanje. Na prvom, ako se ulogujete nekoliko puta u toku dana, mozete dobiti i oko 100 adsova
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.