dobre titlove odnosno titlove da ne kasne za filmovima.skinuo sam film saw4 na netu ali koji god titl skinem on mnogo kasni za filmom .znam da moze preko playera da se namesti korekcija titlova ali me interesuje dali postoji neki dobar sajt za te stvari mnogo mi je mrsko namestati te stvari a ono na pola filma ustaj pa ponovo ispocetka.nadam se da ste me razumeli.hval unapred
https://www.titlovi.net podnapisi.net ako ovde ne pronadjes odgovarajuci titl onda neces nigde ali ako nema ni tu onda skini sa neta Subtitle Workshop mali program uz pomoc kojeg mozes da sinhronizujes titl sa filmom mali je i jednostavan, a ako te plasi engleski moze da se namesti i na srpskiu settings > language pa probaj ne trazi leba
To sto kasni je maciji kasalj!To se da korigovati...Kasni ti zbog FPS-a!Znaci skini program Subbtitle Workshop i sam podesi FPS i neces imati problema...Inace titlovi su problem zbog podrske za nasa slova kada kasnije konvertujemo...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: dobre titlove odnosno titlove da ne kasne za filmovima.skinuo sam film saw4 na netu ali koji god titl skinem on mnogo kasni za filmom .znam da moze preko playera da se namesti korekcija titlova ali me interesuje dali postoji neki dobar sajt za te stvari mnogo mi je mrsko namestati te stvari a ono na pola filma ustaj pa ponovo ispocetka.nadam se da ste me razumeli.hval unapred
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: :: :: https://www.titlovi.ne :: podnapisi.ne :: ako ovde ne pronadjes odgovarajuci titl onda neces nigd :: ali ako nema ni tu onda skini sa neta Subtitle Workshop mali :: program uz pomoc kojeg mozes da sinhronizujes titl sa filmo :: mali je i jednostavan, a ako te plasi engleski moze da se namest :: i na srpskiu settings > languag :: pa probaj ne trazi leba
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.