Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
HAMACHI
STRANA 1 OD 1
fcb HAMACHI 29.04.2008. 19:22 T9557

status: user
broj poruka: 329

dali neko zna kako u ovom prog. podesiti neku igru recimo counter-strike 1.5 da se igra u mrezi i dali je to uopste moguce uraditi.HVALA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict uh 29.04.2008. 19:36 #52832

broj poruka: 4515
Pre godinu, dve sam igrao C&C Generalas preko Hamachija i radilo je odlicno! CS1.5 nisam uspeo da igram zato sto je lag bio uzasan! Tako da ti cs ne preporucujem.... Za cs imas toliko servera i mislim da hamachi nema smisla .... Ovde imas koliko hoces... samo odaberes igru, lokaciju ...
http://www.gametracker.com/search/?sort=rank.asc&per_page=25&page=1&search_by=name_ip&using=username&query=&game=cs&loc=RS&x=18&y=17

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Giski ima bolje 29.04.2008. 20:17 #52835

broj poruka: 126

moz epreko hamacija da se igra ali ima i bolje ...skoro mi je ortak poslao link i ja sam oduselvjen ...pa evo ovako radi se o gg (good game ) clientu i igre prebijaju kako dobro rade ..iskreno cs nisma probao jer odavno ne igram ali dota je ludilo ljudi sa ogromnim pingom igraju a ni da secne .bolje je nego Bnet probaj pa kazi komentar .evo skini sa ovog linka pa javi .ja sam hteo da okacim ali noob sam ne znam kako :))))))) http://www.gg-game.com .neka okaci ovo bas me interesuju komentari posto svi pro igraci su tu.hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 29.04.2008. 20:18 #52836

broj poruka: 750
Igram cesto CS na netu a i preko Hamachija,lag mi je oko 30ms a imam 256/64 net,,,,
Ovako za igranje preko Hamachija jednostavno napravis u Hamachiju Virtualni Workgroup,ubacis druga u grupu,i na taj Virtualni IP podignete Dedicated Server i puckate se,sazeto receno

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

limunche ... 29.04.2008. 21:40 #52846

broj poruka: 426
Brko, nemoj molim te vise da objasnjavas ljudima kako se podesava Hamachi, tako si i meni objasnio i na kraju sam opet morao sam da provaljujem kako radi i sta radi....:)
Salim se, evo da ti kazem, ja sam na wireless i ne da nisam uspeo da igram cs preko Hamachi-ja nego nije hteo ni da mrdne...e sad dal je do mene ili provajdera ili nesto trece to ne znam.

Kiseo sam pa sta...

limunche @ Giski 29.04.2008. 21:41 #52847

broj poruka: 426
Bas cu sad da probam to tvoje cudo pa cu ti javim dal radi i kako radi...

Kiseo sam pa sta...

Giski limunce 30.04.2008. 10:46 #52896

broj poruka: 126
vazi cekam pohvale ili kritike ..pa ako je ok okaci kao temu a ako ne sta reci ja samzadovoljan sto ne znaci da je dobro :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs