moz epreko hamacija da se igra ali ima i bolje ...skoro mi je ortak poslao link i ja sam oduselvjen ...pa evo ovako radi se o gg (good game ) clientu i igre prebijaju kako dobro rade ..iskreno cs nisma probao jer odavno ne igram ali dota je ludilo ljudi sa ogromnim pingom igraju a ni da secne .bolje je nego Bnet probaj pa kazi komentar .evo skini sa ovog linka pa javi .ja sam hteo da okacim ali noob sam ne znam kako :))))))) http://www.gg-game.com .neka okaci ovo bas me interesuju komentari posto svi pro igraci su tu.hvala
Igram cesto CS na netu a i preko Hamachija,lag mi je oko 30ms a imam 256/64 net,,,, Ovako za igranje preko Hamachija jednostavno napravis u Hamachiju Virtualni Workgroup,ubacis druga u grupu,i na taj Virtualni IP podignete Dedicated Server i puckate se,sazeto receno
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Brko, nemoj molim te vise da objasnjavas ljudima kako se podesava Hamachi, tako si i meni objasnio i na kraju sam opet morao sam da provaljujem kako radi i sta radi....:) Salim se, evo da ti kazem, ja sam na wireless i ne da nisam uspeo da igram cs preko Hamachi-ja nego nije hteo ni da mrdne...e sad dal je do mene ili provajdera ili nesto trece to ne znam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.