Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Internet ADSL i pametna odluka?!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Internet ADSL i pametna odluka?! 29.04.2008. 10:34 T9547

status: user
broj poruka: 18472
Posto se vec vodi polemika oko poskupljenja telekom usluga da li neko moze da da predlog o kvalitetnom prikljucku ADSL konekcije?Neka kaze svoje utiske,da li je zadovoljan ili ne...Gde i kod kog provajdera sada otici i podneti zahtev jer ja vise nisam pametan gde bi to bilo dobro u ovoj zemlji!Uskladiti cenu i kvalitet usluge a da pri tom imas flat protok a da ne razmisljas da ti sledeci racun nece uvaliti po drugoj ceni!Ljudi dajte predloge i iznesite svoja iskustva!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexakralj re 29.04.2008. 11:23 #52782

broj poruka: 424

Ja se vec duze vreme razmisljam da predjem na kablovsku,drugar je uzeo i extra radi a i jos koje misljenje bi dobro doslo, a i cene su ok, ovo je sa njihovog sajta:
FLATHOME SURF - Ova vrsta paketa omogućava Vam Internet konekciju bez obračunavanja utrošenih megabajta, u trajanju od 30 dana.
U zavisnosti od paketa, birate brzinu kojom ćete pristupati Internetu.
Odnos brzine download (sa Interneta) i upload (ka Internetu) kod ovih paketa je 8:1.

PRISTUPNA BRZINA (Kb/s) CENA
512/64 1.390
768/96 1.790
1024/128 2.090
1536/192 2.790
KaiserSoze Sky... 29.04.2008. 12:59 #52795

broj poruka: 568
na moju odgovornost se slobodno prijavi u Eunet, od svih oni su ipak najbolji, bar što se tiče tehničke podrške...
Ljudi dežuraju non stop, 24/7 cele godine, i za Božić, Novu godinu, ama baš stalno... I voljni su da pomognu, ljubazni su, imaju znanje...
Preporuka !
+ što kod njih možeš da uzmeš ako ti treba kao fizičko lice fixnu ip adresu, jednostavnim odabirom na sajtu, to te košta sa pdv nekih 400din mesečno.
Probaj da to uradiš kod drugih provajdera, ili nemaju tu mogućnost ili traže da pređeš na biznis pakete koji koštaju dva puta više minimum, telekom naplaćuje to 5000din više, ma katastrofa...
E sad... ako koristiš slona ili reset dinamičke ip adrese zbog rapida, to kod njih neće da može, čak i dinamička adresa ti je uvek ista prilikom hw reseta modema ili rutera, promeni se jedino ako je neko u međuvremenu zauzme a to se skoro nikada ne desi jer imaju slobodnih ip adresa na kilogram.
Pozz
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict cekajte malo 29.04.2008. 14:10 #52801

broj poruka: 4515
samo telekom poskupljuje svoju ADSL uslugu???
ili to gadja sve adsl korisnike????

P.S. Mamicu im Monopolisticku i Kostunicharsku!

Eagle 8500GT = zlo

limunche RE: Sky... 29.04.2008. 15:29 #52813

broj poruka: 426
Ma nije ni kod EuNeta bajno, jeste njima podrska skroz ok i sve to stoji al ja nisam mogao da podnesem onu njihovu agregaciju, delis vezu sa bar jos 10 korisnika a nekad i vise, i tacno se oseti da net bude sporiji...
stvarno je tesko biti pametan po pitanju interneta...

Kiseo sam pa sta...

KaiserSoze Svi imaju agregaciju 29.04.2008. 16:08 #52815

broj poruka: 568
to je kod ADSL potpuno uobičajena stvar, kod wireless-a toga nema.
Za kabel ne znam, nisam imao prilike da probam.
Čak i oni koji tvrde od provajdera da je nemaju, imaju je. Tu pre svega mislim na SezamPro.
Iskreno nemam problema sa Eunetom, u principu ti kod se kod nas izbor svodi na manje loše a ne na više dobro, tako da...
Pozz.
pajsgudgud Ja preporučujem sbb 29.04.2008. 16:59 #52823

broj poruka: 3740
Evo već nekih dve godine sam na sbb-u i nemam primedbi. Naručio sam kablovski net rekoše mi čeka se petnaestak dana. Dođe petnaesti dan eto njih na vrata. Ugradiše net i od tad su imali samo jednu intervenciju. Čak su mi i produžavali net kada sam ih zamolio(tražio da mi produže pola sata lik mi produžio na deset dana!!!).
Brzine su sasvim konkretne(doduše ja sam na surf paketu 1Gb za dva meseca) 256kbps, vozi brže nego 512kbps u kanc. Išle su do 346kbps za download bez da preterujem.
Sad kao što rekoh u kancelariji je brzina 512/64(flat) i net je znatno sporiji.
Naravno ovo sve pada u vodu ukoliko nemas sbb ktv:)
a sta ti ja znam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs