sta koristiti za proveru e-mail google i yahoo.najbolje bi bilo da program moze i jedno i drugo.neki najlaksi za koriscenje odnosno da nema nekih pretrpanih podesavanja
Ako hoces da koristis njihove pop3 usluge moras da im placas, u suprotnom ti ostaje free web mail opcija., dakle ne postoji software koji bi ti to omogucio a da ne platis.
BTW ako koristis Firefox imas gomilu plug-in-ova us pomoc kojih mozes da budes obavesten kada dobijes mail, evo ja recimo koristim YahooMailNotifier, ubacis u njemu svoj user i pass, i kada ti stigne mail on ti izbaci pop up prozor, dovoljan je jedan klik na njega i odmah ti se firefox loguje u inbox tvog yahoo account-a.
ljudi, nemojte da lupate gluposti, kako bre google ne mozes da gledas a da nije preko web-a? pa ja svaki dan saljem i proveravam mailove na gmail-u! Koristim Increed Mail, sa onim sugavim smajlijima, oblacicima i raznim zivotinjicama...a koristim ga iz tog razloga jer prilikom podesavanja mail naloga on je odradio skoro sve sam i jos mi je slikovito prikazao sta treba da uradim na gmail-u, na web-u, da bih mogao da skidam i saljem! Tako da, google moze 100 %, provereno a za yahoo ne znam...
Gmail nije problem, nego glupi yahoo za koji treba da kupiš Yahoo Plus nalog, pa tek onda dozvoljava POP3 pregled pošte. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Za rad sa gmailom mozes da koristis bilo koji email client (thunderbird, outlook,...) posto je google tu opciju ,POP3, dao besplatno a YAHOO ces morati da platis ako zelis da koristis na isti nacin.
:: :: sta koristiti za proveru e-mail google i yahoo.najbolje bi bilo da program moze i jedno i drugo.neki najlaksi za koriscenje odnosno da nema nekih pretrpanih podesavanja
:: Ova tema je već bila na forumu. Ne bi vas ubilo da malo koristite `search`, pre nego što postavite novu temu a ko tebe tera da odgovoris na pitanje ako ti ovo smeta preskoci ovu temu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.