kako da proverim dali mi je brzina stvarno 512/64.to me interesuje iz prostog razloga sto kad skidam neki fajl ne sa torrenta ili tome sl.,vec sa zvanicni sajtova recimo winamp onda mi brzina ne ide preko 20 kb/s.juce sam dobio ADSL. A kod drugara isti paket kida 45-50 kb/s.Sta to moze biti
takav problem,i pojeo sam se ziv dok nisam provalio zasto mi je brzina downloada tako mala. Za torrente sam se pomirio da je moguce da mi download ne prelazi 10kb/s ali ni sa zvanicnih saajtova nije hteo da predje 10kb/s,a sa tim nisam mogao da se pomirim! Svasta sam probao dok nisam skontao da je to do drajvera za integrisanu LAN karticu,ili do same lan kartice na ploci ASUS m2n-x! Kako sam povezao ADSL opremu preko USB-a sve je proradilo k`o zmaj i download je isao cak i preko 50kb/s. Naravno sve sam to proveravao tako sto sam skidao jedan te isti fajl sa istog sajta(3d mark 2006,sa Guru 3d.com). pozz
To je jedva 256, on ide do 30-32 max, ako ti sve tako skida, odmah zovi provajdera. Platio si, i ima to i da dobiješ! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ne mora da znaci da je do tebe. Neki sajtovi imaju jednostavno ogranicenje brzine skidanja. Meni npr. sa download.com skida max 30kb/s, uvek kada god skidam sa njega, iako ja imam 1.5mb/s. Doduse, ako ti na vecini sajtova to radi, onda mozda nesto stvarno nije u redu. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.