na kablovskom modemu dobijenom od SBB-a(scientific atlanta webstar).Nasao sam uputstva za svakakve rutere i adsl modeme ,a za ovo chudo nista.Cak mi neda ni opciju setup kad udjem u njegov menu. Drugo pitanje, koje bi mozda trebalo biti prvo,je dali uopste da otvaram port?Dali je to opasnost po bezbednost ili ne.U pitanju su podesavanja za skidanje torenta,krenuo sam skidati neke stvari koje samo na torentima ima ,ali sve tece jako sporo.Sa rapida sve ide glatko i u full-u,ali ovo nikako da krene. Pozz za sve forumashe i tnx!!!
Na ruteru se otvaraju portovi....a na modemu ne.....tako da nemas gde da ih otvoris....to je sve do sbb-a! Gresim li? ___________________________________
i port otvoriti nije isto. SBB ti blokira portove za torrent-e, a i da ih ne blokira moraš imati odgovarajuće kombinacije seed-ova i peer-ova da bi sve išlo dobro. Ja imam ADSL 1.5Mbit kod Telekoma koji, čini mi se, ne blokira portove, ali samo nekad imam odličan download na torrent-u, samo nekad.
:: i port otvoriti nije isto. SBB ti blokira portove za torrent-e, a i da ih ne blokira moraš imati odgovarajuće kombinacije seed-ova i peer-ova da bi sve išlo dobro. Ja imam ADSL 1.5Mbit kod Telekoma koji, čini mi se, ne blokira portove, ali samo nekad imam odličan download na torrent-u, samo nekad
:: Pozdrav
:: Vlad
:: Ma znam ja da brzina downloada zavisi i od peer-ova i od seed-ova,neke torente poskidam da samo prshti,ali ovaj se oteg`oooo.Mislio sam ako neko od korisnika Sbb-a zna nacin za otvaraje porta da se javi,ako ne moze sta da se radi Hvala na odgovorima enivej!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.