Juce mi se javio jedan neverovatan problem sa internetomo, naime odjednom ne mogu da otvaram sve sajtove, naprimer yahoo nece da mi otvori samo stoji i pise waiting for yahoo, i tako jos dosta sajtova!!! To mi se desilo kada sam prvi put instalirao spyware doctor koji sam skinuo sa torenta a koji bi trebalo da bude dobar bar sto se tice spyware i takvih gluposti! inace imam uredno instaliran nod 32 noviju verziju i koristio sam samo spybot search & destroy! Nakon toga sam dezinstalirao spyware doctor, pa cak i nod 32 i nista opet neke sajtove hoce a neke nece da otvara! Strasno, zvao sam ove iz sezama proveravali smo sva podesavanja i sve je uredu ip adrese internet protok sve je super samo jednostavno nece da otvara! Sumnjam da je spyware doctor ostavi neki virus ili neka podesavanja koja blokiraju pojedine sajtove, jer ne znam sta drugo moze da bude! Problem je isti i kod firefoxa i kod IE, cak sam i njih dezinstalirao i instalirao opeta ali ne vredi!!! Prosto neverovatno. Ako neko ima neku ideju ili zna kako da mi pomogne da resim ovu katastrofu i nocnu moru koja samo meni moze da se desi, bicu mu zahvalan!! Haval unapred!....Firewall mi je iskljucen naravno!!
Probaj da obrisese spyware doctor,nod 32 pa bez ikakve zastite otides npr. na YAHOO! Ako hoce onda su ta dvojica mislim nod 32 nadi novu neku verziju od npr KASPERSKOG on ti je odma iza Nod 32!
Instaliraj spyboot ponovo i iskeniraj kompletan hdd, potom instaliraj Advanced WindowsCare V2 Personal i sa njime odradi scan as well potom ide ad-aware, e a posle bi net trebao da ti radi ko mala maca tj perfect.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.