Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
RapidShare
STRANA 1 OD 1
Nashman RapidShare 18.04.2008. 10:06 T9351

status: user
broj poruka: 146

The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun! Nisam,do sada,viđao ovu poruku.Skidanje ide bez čekanja i ograničenja.Neki novitet,šta li?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: RapidShare 18.04.2008. 10:11 #51394

broj poruka: 7769
Da, da...
Bas je happy hours, skines jedan fajl ima jos fore do kraja sata kad ono cekaj jos 104 minuta... mislim da je to samo bez cekanja na down karticu ono otkucavanje sata i nista vise...
Izgleda da su uspeli da pobede razne rutine pa ima lufta za navedenu akciju.

Premium je i dalje zakon sve ostalo je mucenje, vec me ubija klik klak...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

::
:: The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun! Nisam,do sada,viđao ovu poruku.Skidanje ide bez čekanja i ograničenja.Neki novitet,šta li?
MaliAbner Izgleda da radi... 18.04.2008. 12:18 #51408

evo vec sedmi fajl bez cekanja...

Nashman ...he,he.. 18.04.2008. 12:48 #51410

broj poruka: 146

Izgleda da happy hours nisu samo tekila i pivo u pola cene!
dzonihsv Re: Izgleda da radi... 18.04.2008. 14:53 #51420

broj poruka: 331

:: evo vec sedmi fajl bez cekanja..
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!

Kako si ti uspeo da skidas bez cekanja,na koji fazon ?
Skinem jedan deo, pa onda moram da cekam 100min.
markopvict hehe 18.04.2008. 14:53 #51421

broj poruka: 4515
i ja sam sinoc hteo da postavim ovu temu! ... kad je tachno taj happy hour, u koliko sati????

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dzonihsv xm 18.04.2008. 14:59 #51422

As every free user should have noticed, we are experimenting once again with the CAPTCHA system. The reason is that RapidShare is popular enough for people to create tools to download from RapidShare as a free user as if they were a premium user. This has a negative impact for our paying premium users, since they expect a fast download. On the other hand we are also experimenting with happy hours again. When our servers have enough spare bandwidth, we will make it easier for free users to download from RapidShare, knowing that this also makes it possible again to automatically download files with those tools. Right now the RapidShare Happy Hours will disable the download tickets and the captchas completely.

Izgleda kad nisu optereceni serveri onda je happy hour.
MaliAbner Re: xm 18.04.2008. 15:36 #51424

Izgleda da su doakali raznim kriptloadima i slonovima, pa ima vise mesta za ostale koji ne posezu za tom slatkom prevarom.

Inace jutros pre posla sam skinuo neki fajl i bio je happy hour a kad sam probao jos jedan i popijem pace, pa reko ne radi ali probam ja ponovo oko podneva kad ono stvarno radi.

:: As every free user should have noticed, we are experimenting once again with the CAPTCHA system. The reason is that RapidShare is popular enough for people to create tools to download from RapidShare as a free user as if they were a premium user. This has a negative impact for our paying premium users, since they expect a fast download. On the other hand we are also experimenting with happy hours again. When our servers have enough spare bandwidth, we will make it easier for free users to download from RapidShare, knowing that this also makes it possible again to automatically download files with those tools. Right now the RapidShare Happy Hours will disable the download tickets and the captchas completely.
:: Izgleda kad nisu optereceni serveri onda je happy hour.
dzonihsv Ne valja ovo... 18.04.2008. 21:47 #51453

To oko happy hour-a je obicna zaje*****.
Bude oko pola sata-sat i to je to. U pravu su likovi koji kazu da ne moze bez premiuma. :D
Dobro je sto ima jos sajtova slicnih rapid-u :D

Nego jel zna ko sta je sa warez-bb -om?
Ne radi mi ceo dan.

-ShonE- Re: Ne valja ovo... 18.04.2008. 23:20 #51456

broj poruka: 3529
Sto se tice wareza, nije im prvi put, izgleda da im pukne server ili sta li vec, i ranije u par navrata nisu radili po dan, dva, kasnije sve se vrati u normalu, samo strpljenja. Definitivno jedan od najboljih(ako ne i najbolji) foruma za download, pogotovo za nas koji imamo premium rapid.

:: To oko happy hour-a je obicna zaje*****.
:: Bude oko pola sata-sat i to je to. U pravu su likovi koji kazu da ne moze bez premiuma. :
:: Dobro je sto ima jos sajtova slicnih rapid-u :
:: Nego jel zna ko sta je sa warez-bb -om
:: Ne radi mi ceo dan
psihoyu re 18.04.2008. 23:52 #51468

broj poruka: 1191
Nema nista bez premiuma, brate za 20e za 3 meseca skines sta oces bez zajebavanja!

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!

dzonihsv Re: re 19.04.2008. 00:01 #51471

:: Nema nista bez premiuma, brate za 20e za 3 meseca skines sta oces bez zajebavanja
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!

Ima da uplatim taj premium. Pare nisu problem, jer para nema. Salim se, skupicu nesto. Uvek mi kinta za nesto zatreba , pa potrosim. .D

PS: video sam za warez ,prebacuju na neki novi phpph ( neki gold ili slicno ), pa zato ne radi.
MaliAbner Re: re 19.04.2008. 09:52 #51507

Pa zar se ne dobijaju neki bonus poeni kao kupis 3, a imas bonus poena za jos jedan.
Jos kad bi par ljudi odavde moglo da se dogovori da uplaoduje neke stvari koje su onako sitnije pa da medjusobno jedni drugima skidaju te male fajlove kao FREE korisnici zarad tih poena to bi bilo pravo, izvukao bi se tu jos koji mesec.

Pozdrav svima i ne bi bilo lose da se malo organizujete, jer u ovoj zemlji svaka kinta dobro dodje a i roditelji ce biti zadovoljniji.

:: Nema nista bez premiuma, brate za 20e za 3 meseca skines sta oces bez zajebavanja
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
rasha44 Rapid poeni 19.04.2008. 15:34 #51536

broj poruka: 1492
Prilikom uplate za bilo koji period dobija se 8.000 poena. Za jedan mesec produzenja potrebno je 12.000 poena.
Ja sam nedavno uplatio drugu tromesecnu turu i odmah konvertovao poene u pretplatu. Dobio sam jedan mesec i ostalo mi je 4.000 poena.
Znaci, pri sledecoj uplati cu dobiti jos jedan mesec dzabe, pa onda sve ispocetka.

Ova ideja za upload ti je dobra, ali se plasim da su svi suvise zauzeti downloadom i boli ih q za druge.

Pozz.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs