E sad, problem je sledeci. Da li je nekako moguce da preusmerim mailove koji mi stizu na microsoftov live na moj sezampro? Ja sam pokusao da forwardujem te mailove, ali mi njihov servis ne dozvoljava. Naime, mogu samo da ih prebacim na microsoftove servise hotmail, live i msn. Postoji li mogucnost da se ovo premosti nekako, prvo da bih koristio outlook, drugo jer mi otvara postu koju sam dobio na live u prokletom eksploreru. Hvala.
Pa zaboga, šta fali explorer-u ? Mislim da ne može, imao sam sličan problem i nisam našao rešenje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.