Ne razumem. Kada skidam film preko torrenta, brzina downloada je oko 2kb, a preko mozillae upravo skidam plugin za program, skida ga na oko 25kbps. U cemu je razlika?
jer je torrent jedno veliko njesra! Muku sam mucio sa torrentima,portovima,firewall-ovima koji blokiraju torrent,laznim(fake)fajlovima i ostalim glupostima! PREPORODIO sam se kada sam otkrio Elephant. Skidanje sa Rapidshare-a je ZAKON! Sa konekcijom 512/64 skidam dnevno po 5-6 filmova i prezadovoljan sam. Skini Elephant,podesi ga i vozi! Batali torrente!
pazi kako podesavas Reconnector,to je najvazniji deo.Ne znam kod kog provajdera imas ADSL,ali ja kod Telekoma koristim spoljni reconnector i radi perfektno,dok onaj koji dolazi sa Elephantom nije hteo da radi na Telekomovom Huawei Smart AX MT882! Ako budes imao nekih poteskoca prilikom podesavanja,kontaktiraj me na mail,pa cu ti poslati detaljna podesavanja. pozz.
onda ti ne vredi nista,svrha elephanta je da ti da novi ip sa kojim nisi skinuo nista sa rapida i na taj nacin ne cekas 2 sata....sa wirelessom svi imate isti ip ili ti je staticki ip ..uglavnom ...jbg Ajd uzdravlje :)
:: Hoce li biti neke razlike, ja sam na beotelovom wirelessu :: Javicu ti se u toku dana na mail, pozdrav.. :: :: ::
Pogledaj da ti u Opcijama uTorrent-a nije ograničen download. Drugo kad biraš šta ćeš da skineš, gledaj da to bude torent sa velikim brojem `seeder-a` u odnosu na `leecher-e` (mada brzina zavisi i od toga koliko seeder ograniči svoj upload)... uTorrent koristim par godina već, svakodnevno, i prezadovoljan sam. Retko kad se dešavalo da se `guši`... Na poslu ADSL 512 skida torente brzinom od 50-60 KB/s, a kući bežični net 256 skida ih brzinom 20-30 KB/s, što je sasvim normalno. Naravno, da bi ti bio veći download, moraš da dozvoliš i određeni upload. Meni na 256 ne dostiže max brzinu dok ne dozvolim upload od 10 KB/s...
Takodje, mislim da ti Elephant neće raditi posao jer koristiš wireless...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.