Imam ADSL, i treba mi savet za program za download sa mreže. Do sada sam koristio free download manager, ali nisam baš zadovoljan- spor je, racunar mi se cesto `zakuca`- pretpostavljam da je zbog FDM. Unapred hvala na savetima.
Ima ih tona i svi su, manje vise, isti. Sve je stvar navike. IDM, Fleshget, GetRight, Download Accelerator Plus... Sve sam ih probao i sad koristim Mass Downloader (shareware) i Orbit Downloader (freeware). Sa Orbitom mozes da skidas i video fajlove sa Youtube, Yahoo itd. https://www.orbitdownloader.com
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Internet download manager je stvarno dobar program. Orbit takođe, za neke stvari, probaj oba pa vidi šta ti od kog odgovrara, ja koristim oba. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.