Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Rapidshare - molim za objasnjenje
STRANA 1 OD 1
nvitor Rapidshare - molim za objasnjenje 04.04.2008. 00:31 T9121

status: user
broj poruka: 86
Jasno mi je da, ako Premium nalog na RS, ne moram da resetujem ruter (znate ono ... nova IP adresa). Ali sta ako provajder menja IP adresu ? Da li to ima uticaja na download i upload ? Da li sa Premium nalogom mogu da skidam i sa nekog drugog mesta (naprimer komsija koji je kod nekog drugog provajdera ili iz firme gde imam staticki IP) ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 04.04.2008. 00:51 #50034

broj poruka: 12057

Kada ukucaš prvi put user name & password svog premium naloga kod skidanja, te informacije se smeštaju u cookies tvog browsera, možeš odabrati da li da ti šifru oamti ili da je svaki put ukucavaš.

Možeš skidati sa više mesta kad ukucaš šifru.

IP adresa je nebitna kod Premium naloga.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......

laki777200 Re: Rapidshare - molim za objasnjenje 04.04.2008. 02:01 #50040

broj poruka: 1
Da...mozete ti i drugar ili vas trojica cetvroica da zakupite jedan rapidshare i da ga koristite...
Moze cak i istovremeno svi da koristite.... Moja 2 drugara i ja, zakupili smo isti na 6 meseci i koristimo ga po potrebi...imas 25 GB nedeljno za download....nakon toga ti ukinu nalog na dan dva...
Sva trojica smo skidali u isto vreme sa punim downloadom...
Nema nikakvih ogranicenja!!!
Kada imas rapidshare...mozes da nastavljas download...tako da ako ti `pukne` veza....nastavljas gde si stao...
U principu to je dobra stvar....hmmm nadam se da ce ovo da vidi neko iz rapidshare pa da me nagradi...dobra reklama :)
Pozz
BAnefi RapGet 04.04.2008. 08:45 #50043

broj poruka: 114
Najjednostavnije ti je da skines ovaj program...
Skines lepo RApGet i u njegovom settings-u ukucas svoj login i pass izaberes firmu kod koje si uplatio premium (rapidshare.com) i sve rapidshare linkove iskopiras u njegov prozor i on skida redom. Program je do jaja. Ja inace sve rapidshare linkove trazim najvise po http://katz.cd, ima li neko neku slicnu adresu...
Ako ti nesto ne bude jasno oko rapgeta pisi...
Pozdrav
B.F.

BAnefi ............... 04.04.2008. 08:47 #50044

broj poruka: 114
Inace premium nalog ima nas 4 i skidamo svi isovremeno punom brzinom ali do 25 GB za 5 dana ukupno...
Ali veruj mi posle mesec dana neces znati vise sta da skidas.
B.F.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs