Uplatio sam 1 mesec u info panou RS acc! Sad za neki par dana treba da istekne nalog pa me interesuje citao sam negde da dobijam odredene bodove pa da ih kasnije mogu zameniti za nalog! Gde,kako se to radi ! I dal da uzmem od 3 meseca acc i dal da ostanem kod info panoa.
Zar nije jeftinije ovde? http://www.srbija.euplata.com/ Nisam nikad uplatio nalog ali neki cova hoce da uplati pa bih i ja voleo da znam... A sto se tice bodova batali ako nisi u fazonu da uploadujes koristan materijal. Ako se to sto si uploadovao ne skida cesto, sto ce reci da moras negde i da postavljas linkove i objasnjenje sta si okacio tamo, onda nista od bodova. Ali opet, moze i da se isplati...
skupljao on bodove ili ne preko uploada samim produzavanjem dobija 1000 poena( 8000 vec si dobio kad si uplatio prvi mesec) ..10000 treba za novi...znaci 2 puta produzis i dobijes free 1 Ajd uzdravlje :)
Ja sam imao par uplata preko domaćeg provajdera (ne znam tačno kog od ova dva) i posle nekog vremena sam samo zbog download-a (nisam imao vremena da uploadujem) dobio dovoljno poena da, ili otvorim još jedan nalog, ili da postojeći produžim za 30 dana. Uradio sam ovo drugo i naravno nije me koštalo ništa, stvarno sam dobio produženje za 30 dana. Da sam izabrao prvu opciju, mogao sam, pošto postoji ograničenje da sa jednim nalogom možeš u pet dana skinuti ukupno 25Gb, da istovremeno skidam sa dva naloga i da praktično povećam svoj limit na max.50 Gb u pet dana.
Ukratko, to radi i možeš se opredeliti za opciju koja tebi u tom trenutku odgovara. Ne znam da ti kažem tačno, ali mislim da sam posle 5 meseci imao dobvoljno bodova da nešto uradim sa njima
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.