To za Yahoo mi stvarno nije jasno, tu su me strašno razočarali, da platim za Yahoo Plus! da bi čitao svoju poštu iz Outlook-a, Thunderbirda ili nekog drugog mail klijenta. Evo odma` ! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Postojao je program koji je to nekako odrađivao i ja sam ga koristio sve dok Yahoo tome nije doakao, a ja došao do zaključka da je Yahoo strogo protiv toga da se u neki Microsoft-ov program besplatno uvozi i izvozi nešto `njihovo`, i da će tako i da ostane, pa sam se manuo ćorava posla (update update tune-up i slično). Plati pa se klati. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.