Znaci ljudi ovo sto se desava je sramota i mogu reci da sam jako razocaran i iznerviran.Kakva sramota i bruka..Evo namerno sam postavio temu i link da ljudi imaju primer i vide sta se desava u ovoj zemlji Srbiji!P.S.Inace ja sam licno ucesnik svega toga!Dole NEPRAVDA!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Chek, ti si PCBeast? ( po potpisu....ili greshim) JBG vip je vip ... bolje je da se naviknesh na to donekle, to ce uvek postojati... Sachuvaj svoje zivce pre svega, necesh reshiti puno nerviranjem...jbg :-( shta da ti kazem....Srbija! (mada nije samo srbija, ovoga ima svuda)
Pa da ja sam PCBeast,znaju to ovde moji drugari forumasi...Ma strasno,kakvi su ljudi...Ja sam se navikao ali ne mogu vise da podnesem i da gledam skrstenih ruku jer i po mojim ledjima puca.Izivljavaju se tamo neki nabrijani likovi koji misle da su popili svu pamet ovog sveta,strasno i krajnje bezobrazno.Razumem sukob misljenja ali omalovazavanje i slicne stvari,ma stvarno je previse!P.S.Koliko je samom postova izbrisano i sakriveno...To je tek smejurija!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Chek, ti si PCBeast? ( po potpisu....ili greshim :: JBG vip je vip ... bolje je da se naviknesh na to donekle, to ce uvek postojati.. :: Sachuvaj svoje zivce pre svega, necesh reshiti puno nerviranjem...jbg :- :: shta da ti kazem....Srbija! (mada nije samo srbija, ovoga ima svuda :: ::
Mani se corava posla..... Admin je bog na internetu! Mozes samo da places..... ja sam se 100 x tako iznervirao ... ali sam na kraju docekao svojih 5 minuta i mesec dana rusio najposeceniji CS Server!
:: Mani se corava posla..... Admin je bog na internetu! Mozes samo da places..... ja sam se 100 x tako iznervirao ... ali sam na kraju docekao svojih 5 minuta i mesec dana rusio najposeceniji CS Server :: :: __________________________________ :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: ::
Sad tek vidim da su Zeljko i Ko. majka, oni su lagano istrpeli sve ono vredjanje tokom najcrnjeg perioda srpske skorije istorije, sacekali da se sve koliko toliko slegne i tek onda dodelili kartone i odsvirali kraj.
Ja sam na Benchu imao daleko zescu raspravu sa nekim likovima oko navodnih duhova koji ostaju na TFT nakon njegovog odlaska u stendbaj, da ne poverujes koliko likova prica o stvarima koje je samo povrsno procitalo ali zato nastupaju sa pozicije glavnog inzenjera za razvoj TFT monitora u najjacim firmama.
Zaboravi sve i moderatora koji na kvalitet postova gleda samo kroz brojku, tj ponasa se kao najobicniji brojler koji samo broji zenske a pri svemu tome ne uziva u SEX-u nego u prici o brojevima. Takve ljude sa punim pravom zovem brojlerima.
Pogledaj levo, pogledaj desno, postoji zivot i van ekrana. Imam duplo duzi staz od tebe na Bench forumu i zbog toga sam naucen da postujem kad neko ima neki status VIP, mod, admin. Kad to ne postujes onda ne igras po pravilima igre i mozes da se tuzakas (kao sto radis) po drugim forumima. Po naslovu ove tvoje teme sam mislio da je smak sveta, jer nisam bio na Bench forumu jedno mesec dana, kad ono... Ako mislis da si u pravu onda to argumentima dokazujes a ne preistpitivanjem statusa drugih sagovornika.
pozdrav od Bench veterana
:: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=16019 :: :: Znaci ljudi ovo sto se desava je sramota i mogu reci da sam jako razocaran i iznerviran.Kakva sramota i bruka..Evo namerno sam postavio temu i link da ljudi imaju primer i vide sta se desava u ovoj zemlji Srbiji!P.S.Inace ja sam licno ucesnik svega toga!Dole NEPRAVDA :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: ::
Ja ne znam sta si ti sad ovim hteo da kazes osim da pomislim da treba da se uvlacim u dupe vip-u ili administraciji...Prijatelju takvo ulizicko vreme je proslo!Ko ne postuje mene necu ni ja njega!Svi smo mi ravnopravni i nema selekcije,protekcije i favorizovanja odredjenih usera!Mozda nisi procitao ceo thread,sad su sve teme vracene pa ce ti mozda biti jasnije o cemu se zaista radi.
P.S.Ako za tebe ovo nije strasno i ako si navikao da dolazis u sukob sa drugim ljudima i da se svadjas a da ne neprvadu gledas ravnodusno ni ti se onda nista ne razlikujes od njih!Zabole mene bas za neciji staz i mesto.Ljigavim i pokvarenim ljudima koje druge omalovazavaju necu dozvoliti da se tako ponasaju!Da li neko od njih zna ko sam ja,sa kakvim sredstvima raspolazem,znanjem,ugledom...Ma daj,to su sitne prodane duse..Ljudi koji su toliko iskompleksirani da ne znaju sta ce od svog nezadovoljstva nego lece svoje bolesti i prazne se na drugima jer su u nekom svom virtuelnom svetu iznad svih..Sramota!
:: Pogledaj levo, pogledaj desno, postoji zivot i van ekrana :: Imam duplo duzi staz od tebe na Bench forumu i zbog toga sam naucen da postujem kad neko ima neki status VIP, mod, admin. Kad to ne postujes onda ne igras po pravilima igre i mozes da se tuzakas (kao sto radis) po drugim forumima :: Po naslovu ove tvoje teme sam mislio da je smak sveta, jer nisam bio na Bench forumu jedno mesec dana, kad ono.. :: Ako mislis da si u pravu onda to argumentima dokazujes a ne preistpitivanjem statusa drugih sagovornika :: :: pozdrav od Bench veteran :: :: :: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=16019 :: :: :: :: Znaci ljudi ovo sto se desava je sramota i mogu reci da sam jako razocaran i iznerviran.Kakva sramota i bruka..Evo namerno sam postavio temu i link da ljudi imaju primer i vide sta se desava u ovoj zemlji Srbiji!P.S.Inace ja sam licno ucesnik svega toga!Dole NEPRAVDA :: :: :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: ::
Ti opet pevas svoju pesmu. Ako imas sta da pokazes, uradi to argumentima, a ne preispitivanjem statusa drugih, ili napadanjem drugih da se uvlace u dupe administraciji. To je vec vredjanje, i moze da prodje ovde ali ne i tamo. Tebe niko ne tera da ides na Benchmark forum, a jos manje da diskutujes. Benchmark forum je ubedljivo najjaci IT forum na srpskom jeziku, i tu nema mesta za `slobodu` pisanja na koju se ti pozivas. To mozes po manjim shalabajzerskim mestima gde se ne vodi toliko rigorozna politika moderisanja i gde nemas toliko `obrazovanu` publiku da pumpas pisanjima. Da nije tako, on ne bi bio najbolji. Ako smatras da znas nesto bolje od nekoga, dokazi, a nemoj da pricas da znas bolje, svet je pun lozhana, ako si i ti jedna od njih jer se potpisujes da odatle dolazis. Ponavljam, za bilo sta pa i ono vezano za temu do koje si dao link, ako znas da uradis bolje i to dokazes, tebi je mesto tamo osigurano. I opet ponavljam, i sutra je ce biti lep dan, odvoji se malo od ekrana. Najiskreniji savet.
Cujes ja ovu temu nisam postavio da bi ti meni drzao lekciju jer to i ne mozes...Na ovom sajtu sam se delima i dokazao i ljudi me respektuju i imam veoma visoko zasluzeno mestu jer sam se za to izborio svojim kvalitetom!Kazes da ovde imamo pravo na slobodno misljenje i ocekivanje da te neko postuje...Po tebi je znaci pcberza shalabajzerski sajt!Benchmark je Bog i batina jel?Pa koji ti k. onda trazis ovde?Ajde reci mi?Ti ocigledno onaj thread i nisi ni pogledao kako treba a odmah si nasao da solis ti meni pamet!Prvo ja sam se tamo samo ukljucio u raspravu a nisam je zapoceo,nisam nikog vredjao nego se od uvreda branio!Na nepravdu sam alergican a da se nekom uvalicm u dupe necu nikad u zivotu!Sit sam ja debila i slepaca koji misle da su popili svu pamet ovog sveta a da pri tom mogu druge da omalovazavaju i vredjaju a da to prodje nekaznjeno i da pri tom i ne znaju u opste ko sam i sta sam jer ih boli k.Necu dozvoliti to diktatorsko ponasanje jer zaboga neko ima vecu poziciju na tom sajtu od mene pa moze da me zajebava.Ne radi se tamo samo o moderatorima i adminima nego o claniovima,onaj thread je pokrenut bas zbog nedolicnog i pokvarenog ponasanja usera i moderatora koji to sve skrstenih ruku posmatraju!Svi smo mi jednaki i nema nikakve selekcije i protekcije,ima da se zna opsta kultura ponasanja..Na kraju krajeva ko god ne zeli da me postuje nemora da mi se ni obraca,ako mi se obraca ima da prodje kaznjeno,ako nece oni koji treba da kazne nije problem da se to resi i na drugi nacin...Brate pocecu i ja da bijem jer vise se ovako ne moze!Tvoj stav koliko vidim je slican njihovim,verovatno si se pronasao tamo negde u toj grupi pa sad meni pricas neke bajke!Oladi me od takvih nebuloznih izjava jer zaista nemam zivaca!P.S.Zato je pcberza to sto jeste,zbog ljudi koji ovde dolaze,vecinom dobrih i postenih ljudi a ne pokvarenih i zlih osoba koji samo zele da te isprovociraju i ponize kad god im se pokaze prilika...SAMO KAD BI BERZA IZGURALA NA VECI NIVO I POSTALA KVALITETNIJI FORUM SA BOLJIM USLOVIMA NIKAD NEBI OTISAO NA BENCHMARK!
:: Ti opet pevas svoju pesmu :: Ako imas sta da pokazes, uradi to argumentima, a ne preispitivanjem statusa drugih, ili napadanjem drugih da se uvlace u dupe administraciji. To je vec vredjanje, i moze da prodje ovde ali ne i tamo :: Tebe niko ne tera da ides na Benchmark forum, a jos manje da diskutujes :: Benchmark forum je ubedljivo najjaci IT forum na srpskom jeziku, i tu nema mesta za `slobodu` pisanja na koju se ti pozivas. To mozes po manjim shalabajzerskim mestima gde se ne vodi toliko rigorozna politika moderisanja i gde nemas toliko `obrazovanu` publiku da pumpas pisanjima. Da nije tako, on ne bi bio najbolji. Ako smatras da znas nesto bolje od nekoga, dokazi, a nemoj da pricas da znas bolje, svet je pun lozhana, ako si i ti jedna od njih jer se potpisujes da odatle dolazis :: Ponavljam, za bilo sta pa i ono vezano za temu do koje si dao link, ako znas da uradis bolje i to dokazes, tebi je mesto tamo osigurano. :: I opet ponavljam, i sutra je ce biti lep dan, odvoji se malo od ekrana :: Najiskreniji savet.
U kojoj ti bajci decko zivis? Na ovom svetu nema pravde i nismo svi jednaki, mozda smo jednaki samo u tvojoj glavi.
Kakvu ti pravdu trazis? Da mozes da vredjas koga stignes kako i kad hoces? Ako je istina da vec ne mozes da trpis nepravdu, usmeri je na nesto korisno, recimo uclani se u neku organizaciju za borbu za ljudska prava i ISKAZI svoju borbu. Sve sto radis ovde (i tamo) je da se svadjas sa ekranom ispred koga sedis.
Druze nije to bajka i naglasavam nisam ja nikoga vredjao nego taj neko mene.Nemam nameru da se sa tobom raspravljam a da ti kazem pravda je itekako zadovoljena i dobili smo izvinjenje direktno iz administracije a plus nam niko nista ne moze i pri tom mogu i mozemo bilo sta da kazemo naravno ne mislim na uvredu nego na slobodno misljnje...Da vidim sad dal ce neko smeti vise iko da se javi i da se pravi pametan!Toliko o tvom strasnom benchmarku!Da si juce citao postove shvatio bih o cemu pricam...
:: :: :: U kojoj ti bajci decko zivis :: Na ovom svetu nema pravde i nismo svi jednaki, mozda smo jednaki samo u tvojoj glavi :: :: Kakvu ti pravdu trazis? Da mozes da vredjas koga stignes kako i kad hoces :: Ako je istina da vec ne mozes da trpis nepravdu, usmeri je na nesto korisno, recimo uclani se u neku organizaciju za borbu za ljudska prava i ISKAZI svoju borbu :: Sve sto radis ovde (i tamo) je da se svadjas sa ekranom ispred koga sedis.
Jbga i mene je u ovoj temi lik prvi uhvatio na zub da sam lopov iako ne radim Linux po firmama niti se bavim slicnim poslovima vec 6-7 godina... Samo sam loopio cenu onako odokativno jer je meni ta cena razumna za posao koji treba da bude obavljen (instalacija + kraci kurs, a posle toga ide i neizbeno cimanje na fon kad nesto zapne). http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=8870&forid=23&katid=6
Zeljko mi je poslao `poslednje upozorenje` na mail... Skoro sam ga procitao i jbga, mogu samo da se nadam da je i taj lik dobio neku opomenu. Ono sto sam ja uradio jeste brisanje PC Berze iz bookmarks toolbar-a. Mrzi me da ispravljam krive Drine, a da me banuju odavde zato sto sam na prozivku odgovorio sa prozivkom (napisah `komedijash`) bi tek bio trip pa s` toga - odoh ja u penziju =)
Pozdrav Zverko!
P.S. Cisto ako neko ne zna `lowballeri` su likovi koji rade neki posao ispod realne cene i tako iz cistog neznanja taj posao sj*bavaju bilo da je rec o fotografima, grafickim dizajnerima, web dizajnerima, itd. Sreca je samo sto su takvi prisutni vec neko vreme pa su i klijenti (ili bar vecina) naucili da se kvalitet usluge, kakva god ona bila, poprilicno razlikuje...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.