Ljudi kako se zove program za rapidshare u kome ukucas ime programa i odmah ti izbaci linkove sa kojih mozes da skidas?Negde sam ga imao ali vise ne mogu da se setim kako se zove!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Brate zove se Mayoko to i vrapci znaju a imas program usdownloader za automatsko skidanje sa rapidshare-a vise fajlova sa sve restartovanjem veze i promeno ip adrese i unosa captcha sifre
Cekaj,ono sto meni treba je sledece...Upisem naziv programa i kliknem na search i izbaci mi sve linkove za download tog file?By The Way taj programn nisam imao,ovo se zvalo nesto vezano za Rapidshare!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Brate zove se Mayoko to i vrapci znaju a imas program usdownloader za automatsko skidanje sa rapidshare-a vise fajlova sa sve restartovanjem veze i promeno ip adrese i unosa captcha sifr :: :: ::
Meni na USD-eu nije htelo na wireless-u da radi,probao sam i externi recconecter. Dok na Elephant-u nema nikakvih problema. (postavljen je onaj .bat fajl)
uuuu extraaa ...nisam znao za to, hvaaalaaa Ajd uzdravlje :)
:: Radi sve sto si ti pitao,searchuje ceo RS database,izbaci Link i to e to,znaci koa licni Warez :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
Bas ti `fala ...daj kreditnu i malko na kreditnoj :) ...
Ajd uzdravlje :)
:: :: Pa registrujes se. :: U dve verzije koje sam nabavio, pretraga nije uopste radila. :: :: :: :: pa sta da radim sa mayoko kad treba registracija :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
E moj Radosave jel ti ne znas za pirateriju?.Snadji se malo!
:: :: Bas ti `fala ...daj kreditnu i malko na kreditnoj :) .. :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Pa registrujes se. :: :: U dve verzije koje sam nabavio, pretraga nije uopste radila. :: :: :: :: :: :: :: pa sta da radim sa mayoko kad treba registracija :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.