U zadnjih par meseci imam problem sa Firefoxom jer mi posle dugog koriscenja zna da proguta i po 400-500 mb rama i da optereti procesor na 50%. Napominjem da imam poslednju verziju,pokusao sam i reinstal ali isto. U cemu moze biti problem ? Takodje mi radi ona funkcija sto pamti sta sam kucao npr u google serach-u i slicno, valjda autocomplete ili tako nesto. Gde to mogu da ukljucim? Moguce da je i meni Windows prso jer komp nije ugasen vec godinu i po.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Nema leka, medjutim izgleda da će u Firefox-u 3 ovo biti donekle rešeno. Finalna trojka bi trebalo svakog časa da se pojavi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Pa nije bas, objavili su vest pre vise od nedelju dana da ce F3 biti dosutpan u junu tek.
:: :: Nema leka, medjutim izgleda da će u Firefox-u 3 ovo biti donekle rešeno. Finalna trojka bi trebalo svakog časa da se pojavi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j...... :: ::
Meni ne prelazi preko 80 MB... Što se tiče `Auto complete` funkcije, lično koristim Advanced Uninstaller 7 za brisanje svega što mi nije potrebno. Koristim funkcije Quick cleaner (selektujem sve), Registry Cleaner, Start Up Manager, i Registry Optimizer (`defrag` registri baze).
Bas sam to hteo da kazem... ... svega ovoga ne bi bilo da Pera od pocetka koristi Operu... Medjutim za nas mentalitet to nikako nije prihvatljivo jer je ovde popularan grand show
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: izvanredan pretrazivac u svemu, meni je on # :: :: :: - R a v e n L o r d - :: ::
... ne zaboravljam joj da je imala registraciju. Skinuli su reklame tek kad ih je nagazio Firefox... Da nije bilo Firefoxa, verovatno bih jos bio na IE...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.