Moze li mi neko ukratko objasniti koji je ovo !@#$. Skoro svaki server na Counteru me izbaci jer mi je ping previsok. wtf? Tek posle nekoliko pokusaja ulaska u igru taj isti se malo primiri. Kako ja da spustim taj ping da mi ne bude kao danas npr. svi igraci do 100, a ja ni manje ni vise nego 420. wtf?
Na kraju ce me ljudi stvarno prozvati Milojko zbog `ludog` Ognjena i njegovih sala...He-he..Brate teoretski u glavi znam sta je u pitanju mada nisam ni ja siguran 100% ali ne umem da ti objasnim...Ma resices to do sutra sigurno!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Iako sam se maksimalno iznervirao zbog ovoga, slatko sam se nasmejao. :: Ajde Milojko pomagaj. :: ::
Mislim da se Milojko savrseno slaze sa tvojim avatarom.
:: Na kraju ce me ljudi stvarno prozvati Milojko zbog `ludog` Ognjena i njegovih sala...He-he..Brate teoretski u glavi znam sta je u pitanju mada nisam ni ja siguran 100% ali ne umem da ti objasnim...Ma resices to do sutra sigurno :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: Iako sam se maksimalno iznervirao zbog ovoga, slatko sam se nasmejao. :: :: Ajde Milojko pomagaj. :: :: :: ::
Jeste al se ne slaze sa mojoj licnoscu i mojim znanjem i polozaju na ovom forumu
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Mislim da se Milojko savrseno slaze sa tvojim avatarom. :: :: :: :: Na kraju ce me ljudi stvarno prozvati Milojko zbog `ludog` Ognjena i njegovih sala...He-he..Brate teoretski u glavi znam sta je u pitanju mada nisam ni ja siguran 100% ali ne umem da ti objasnim...Ma resices to do sutra sigurno :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Iako sam se maksimalno iznervirao zbog ovoga, slatko sam se nasmejao. :: :: :: Ajde Milojko pomagaj. :: :: :: :: :: ::
Milojko cut tamo i nemoj da se bunis, nemoj da se stidis svoga imena, to ti je majka dala, treba da si ponosan na to :P....
ping ti ...da ti najblaze i zargonski objasnim.....ping ti je vreme poslato-vracane informacije izmedju tebe i servera kojem pristupas...sajta, nekog chata ili bilo cega drugog....znaci kada ti naprimer posaljes nesto na chatu ( odnosi se na sve ostalo na internetu) .....vreme koje je potrebno da tvoja poruka stigne do drugog korisnika i da je on vidi je ping........znaci...Ti - - >informacija - >Server - - i lesi se vraca kuci :) ( mislim opet do tebe)....
Ludace jedan ne lupaj vise,sta si navalio na tog Milojka?Ja cu od sad tebe da zovem Radosav pa ces da vidis
:: Milojko cut tamo i nemoj da se bunis, nemoj da se stidis svoga imena, to ti je majka dala, treba da si ponosan na to :P... :: :: ping ti ...da ti najblaze i zargonski objasnim.....ping ti je vreme poslato-vracane informacije izmedju tebe i servera kojem pristupas...sajta, nekog chata ili bilo cega drugog....znaci kada ti naprimer posaljes nesto na chatu ( odnosi se na sve ostalo na internetu) .....vreme koje je potrebno da tvoja poruka stigne do drugog korisnika i da je on vidi je ping........znaci...Ti - - >informacija - >Server - - i lesi se vraca kuci :) ( mislim opet do tebe)... :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Brate lud si 100%,nasmeja me...Nemoj previse da me hvalis...Znas kako ide,covek se uobrazi.Ali ako je tebi drago da me tako oslovljavas neka ti bude...He-He..P.S.Pa ni ti nisi sitna zivuljcica,ipak si ti Zmaj
:: Pa da... + masine sa kojima se zanimas i na kojima radis... Ima jos toga ali da ne preterujem sa hvalama - Zverko definitivno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.