Skinu sam ovaj program i mogu reci da radi jako dobro ima update za nava slova ali u cemu je problem ja imam wifi konekciju ali izgleda da imam staticku ip uopste se nemenja znaci kad skinem jedan deo moram da cekam! Ovaj program se sam konektuje i diskonektuja ali daba. Pa zato vas molim ko moze da mi pomogne da resim ovaj problem ili ako meze jedan premuim ! Bio bi mu veoma zahvalan!
Da ne bih otvarao posebnu temu, pitacu vas ovde. U Elephantu, tokom skidanja, ako kliknem na stop ili na pauzu, ne mogu nikako da nastavim download. Mislim nastavi se on, ali ne prelazi automatski na sledeci link, nego moram ja da mu kazem sta da skida. Zna li neko kako se ovaj problem resava?
da li jedan nalog na rapidu mogu da koriste dvojica( ne mislim istovremeno ).... mislim na isti username i pass. ???? ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Pa trebalo bi da moze, kao sto mozes gmail-u da pristupis sa dva kompa (ne istovremeno), tako bi valjda trebalo da moze i ovde. Nisam siguran, ali po nekoj logici bi trebalo. Tj. ne vidim razlog zasto ne bi moglo.
:: da li jedan nalog na rapidu mogu da koriste dvojica( ne mislim istovremeno ).... mislim na isti username i pass. ??? :: __________________________________ :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: ::
Moj operater kaze da je dinamicka ip adresa!Al se ona nemanja! Nesto sam cackao posto imam AP kad sam pristupio uredaju u nekim podesavanjima pise Static IP! Uredaj je Tp-Link wa501g
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.