Da le je moguce da pronadjem pass od jednog rar fajla koji sam skinuo sa interneta? Video sam da je mozda moguce sa gore navedenim programom... Ima li neko iskustva? B.F.
Teoretski moguce, prakticno nemoguce, koristi brute force metodu, neki dolaze i sa recnikom, ali uglavnom neupotrebljivo, jer ako lozinka ima 12 karaktera, velika mala slova, brojeve i !@#%$^ to je nemoguce sa kucnim kompom odraditi.
Probaj sa 6 karaktera sve mala slova pa ces da vidis koliko to traje Devize devize bonda elema
Odustani od toga....i meni se desilo 100 puta da skinem nesto a ono nigde ne pise sifra...sve zive programe sam pokusavao i metode...i uglavnom se svede na 10-to satno uzaludno cekanje....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.