Meni ne rade ni elephant ni cryptload, ne znam sta da radim, nemojte mi reci da cu morati da se vratim @!!!!! torrentima?!! Jel ima neko da mu radi? Koristim sezampro adsl, ako ima neke veze.
Upravo sam probao cryptload, kod mene radi bez problema. Imam adsl sez@mpro modem. Cryptload nisam nista podesavao, onako kako sam ga skinuo samo sam ga aktivirao i po unosu linka za download prekucao ponudjeni kod. Probaj jos jednom, ako si nesto podesavao, najbolje je da obrises taj stari cryptload i raspakujes novi ako si ga sacuvao u raru/zipu posle download-ovanja, a ako nisi ponovo ga skini (nije preko rapida za skidanje). Srecno. Pozdrav *===*
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Upravo sam probao cryptload, kod mene radi bez problema. Imam adsl sez@mpro modem. Cryptload nisam nista podesavao, onako kako sam ga skinuo samo sam ga aktivirao i po unosu linka za download prekucao ponudjeni kod. :: Probaj jos jednom, ako si nesto podesavao, najbolje je da obrises taj stari cryptload i raspakujes novi ako si ga sacuvao u raru/zipu posle download-ovanja, a ako nisi ponovo ga skini (nije preko rapida za skidanje) :: Srecno :: Pozdra :: *===* :: ::
Gde zivis ti rodjace ? pa jel vidis da je svaka druga tema na forumu , cryptload ili elehant iliti rapidshare....?sa ova dva programa mozes skidati for free sa rapida...ubacis linkove i program sam menja ip adrese putem rekonekcije...
Ajd uzdravlje :)
:: Objasni kako !? :: Za koji kurac ja placam onda !!? :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!! :: ::
:: Brate video sam teme al sam mislio da je to lozenje i da ne radi :: Sta skines program Crypthload i samo skidas za dz :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!! :: ::
da...Cryptload je trenutno van funkcije ali update-ovace ga ubrzo ali zato elephant radi...nije lozenje, radi provereno probaj i sam kada ti istekne rapid acc.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: Stvarno radi jebote! Kurac cud a im placam vise :: Jel to radi uvek ili samo povremenoi :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!! :: ::
Ma radice djavola. nisam probao i ne znam o cemu je rec, ali je to pretpostavljam opet nekog kratkog veka da navuku nove korisnike samo da plate ubuduce. Koliko ja znam, najpozudanije resenje je RapidLeech ili nesto tako slicno, gde vam se ono sto downloadujete prebacuje na drugi server (vas), pa onda sa njega skidate, ali bi se za to trebalo pomuciti malo i otvoriti neki mali web server odn page sto se bas i ne radi svakome vrlo rado...
a sta to toliko skidate sa neta. Sto neko rece, svaki drugi je o rapidshare-u, pa mi zaista nije jasno. Zvuci kao da ste uzeli ADSL samo radi downloada (ALI CEGA???)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.