Sta se bre desava sa ovim sajtom?? Prvo je bilo ono sa java scriptom, a sada kada otkucam slova da skinem i odaberem server, on me vrati na odabir za free ili premium account i tako u krug. wtf??
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
Vratice se oni na staro (koliko toliko staro) ali sad bas ima problema. Najcesce ne moze da se prepozna karakter... Jos kad vidim one sugave macke i kerove tamo, a mnogo volim te zivuljke, bas se iznerviram. Osecam da prshti od primedbi XD
Kapiram da ce za nekih mesec dana sve to da dodje na svoje mesto ali ne kapiram zasto se toliko tripuju kad je opste poznato da je ulaganje u zastitu jednako bacanju para i iritiranju onih regularnih platisa. Valjda je to skola koja mora da se prodje... =)
Dosta ljudi se u zadnje vreme zali na Rapid, tako da je verovatno nastao neki problem sa njihovim serverom, verovatno ce uskoro biti otklonjeno. Premium useri nemaju problema.
lepo sam vam rekao elephant ili cryptload....svaki dan ih koristim(elephant trenutno) i savrseno radi...cak i ako imate ili nemate acc rapid, ovo su pravi programi ...niti ih prodajem niti imam nesto od toga osim zelje da pomognem tako da ako hoce neko da poslusa savet ako nece njegov problem...
Drage volje cu te poslusati, ali ne umem da ih koristim. Posaljes ti meni lepo uputstvo ili screenshot tvojih podesavanja (po mogucstvu za Elephant), i ja, a nadam se i ti cemo biti srecni. Ja zato sto cu moci da skidam k`o covek, a ti zato sto si pomogao nekome. Ako ti znaci nesto, ja imam obican adsl modem koji sam dobio od sezama, ali za ISDN, posto je taj isti modem ukljucen u ISDN ruter marke Intracom.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: lepo sam vam rekao elephant ili cryptload....svaki dan ih koristim(elephant trenutno) i savrseno radi...cak i ako imate ili nemate acc rapid, ovo su pravi programi ...niti ih prodajem niti imam nesto od toga osim zelje da pomognem tako da ako hoce neko da poslusa savet ako nece njegov problem.. :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Sada ne mogu ni prokletog slona da skinem (za slucaj da je ognjeni ozbiljan u nameri da pomogne), sta god da otkucam, on me vraca nazad, cak i ako namerno pogresim u kodu... aaaaaaaaaaa!!!
Dobar je Elephant. Odvratan izgled ali radi posao! Jos jednom hvala Ognjenu!
Pozdrav!
P.S. Mozda bi Ognjen mogao da ispise malo uputstvo za podesavanje parametara... Ono standardno - gde i sta da bi radio.
:: Sada ne mogu ni prokletog slona da skinem (za slucaj da je ognjeni ozbiljan u nameri da pomogne), sta god da otkucam, on me vraca nazad, cak i ako namerno pogresim u kodu... aaaaaaaaaaa!!! :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran :: ::
Naravno da sam bio ozbiljan kada sam to govorio a i zasto ne bih pomogao nekom ako mogu...postavicu novu temu sada da svi mogu da vide kome treba....uglavnom nista nije komplikovano za podesiti samo sto nije bas user friendly ( citaj : ruzan je do bola i nepregledan ) i zato izgleda strasno na prvi pogled
Meni elephant nesto nije hteo da radi, imam adsl sez@mpro, ali zato cryptload radi bez problema, bez ikakvih podesavanja. Jedino sto malualno prekidam vezu da bih dobio novu IP, sto sam radio i dok je sa rapidom bilo sve kako treba. Cryptload je po mom misljenju jednostavniji za upotrebu. Pozdrav svima.
:: Meni elephant nesto nije hteo da radi, imam adsl sez@mpro, ali zato cryptload radi bez problema, bez ikakvih podesavanja. Jedino sto malualno prekidam vezu da bih dobio novu IP, sto sam radio i dok je sa rapidom bilo sve kako treba :: Cryptload je po mom misljenju jednostavniji za upotrebu :: Pozdrav svima ::
pa poenta je da stavis linkove i odes svojim poslom a ne da se smaras oko menjanja ip...zato je tu program...procitaj moje uputstvo za elephant i radice ti
Bratac, u ovom trenutku je poenta da se stvari kako-tako skidaju sa rapidshare-a, zar ne? Mene kad nesto konstantno zeza vise od jednog sata batalim. Mozda sam nesto pogresio u podesavanju, al cisto sumnjam. L&M u ovom trenutku ne skidam filmove, vec obicno fajlove teske oko 50-ak mb tako da mi odgovara onaj program koji kod mene radi odmah bez za*bancije. Hvala u svakom slucaju za ovaj Cryptload. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.