Ovo je neverovatno prvi put mi se danas pojavila ova greska. Ni Opera ni IE prijavljuju istu gresku. Proverio u setovanjima sve namesteno na enable ali down ni da cuje.
U pitanju je rapidshare free.
Ima li jos ko slican problem ili sam ja zaglavio nesto ruzno.
I meni se to bas pre nekih 2 sata desilo. Bas skidam onaj Jerusalim Fix ali sa engleskim govorom i poslednji file nece. Probam sa FileFactory i hteo je bez problema.
Ognjeni - Mozes li da mi objasnis ovde postom ili na mail sta, kako i gde da podesim u elephantu za menjanje IP adrese jer tamo ima 300 podesavanja a ja se bas ne razumem u to. Unapred hvala!
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
:: I meni se to bas pre nekih 2 sata desilo. Bas skidam onaj Jerusalim Fix ali sa engleskim govorom i poslednji file nece. Probam sa FileFactory i hteo je bez problema :: :: Ognjeni - Mozes li da mi objasnis ovde postom ili na mail sta, kako i gde da podesim u elephantu za menjanje IP adrese jer tamo ima 300 podesavanja a ja se bas ne razumem u to :: Unapred hvala :: :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata :: ::
koju vezu imas ?adsl modem ili ruter ? u podesavanjima ( 4-5 strana )...ja sam stavio u gornjem desnom uglu pise ti ` built in reconnector `...onda dalje....stavio sam dial up podesavanja sa leve strane.....a sa desne upisujes ime tvoje konekcije ( ja imam adsl modem ) i pored user name i password da bi program mogao da uradi reconnect....onda dole cekiras box validate IP , persistancy i stavis sleep 10-60 sec ( kod mene radi na 15 ) .....i to ti je to, sljaka ko ludo
p.s. assasin fix na engleskom ? znam za rusku verziju..gde si to nasao koliko ima mb ? sibni mi na mail please
Na desktopu (IE 7, Mozilla Firefox) koji sam celog dana koristio i dalje pravi problem, medjutim sad ukljucih laptop koji nisam danas uopste povezivao na net i preko IE 6 bez problema radi, isto i preko Mozilla Firefox kao sto je i pre ove havarije danas. Nema smisla.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.