Prokleto sranje!!!! Sve sam podesio prema Kosavinom uputstvu od pre nekoliko dana, sem Abby fine reader-a, ali ne radi! Ubacim gomilu linkova, on krene da skida prvi po redu, dodje do 13% i krene ispocetka isti fajl da skida!!!!! Sta ne radim kako valja?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
Nije do tebe,jednostavno ne radi,i meni se desava slicna stvar!Kod mene krene download,malo skida pa posle stane i zakuca!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Prokleto sranje!!!! Sve sam podesio prema Kosavinom uputstvu od pre nekoliko dana, sem Abby fine reader-a, ali ne radi :: Ubacim gomilu linkova, on krene da skida prvi po redu, dodje do 13% i krene ispocetka isti fajl da skida!!!! :: Sta ne radim kako valja :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
Na onome tek nisam znao da se snadjem, tako da cu ja to rucno, ako Sky baci link, posto nemam zivaca da se bakcem sa tim programima.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: a jeste li probali onaj E-lephant :: neko je okacio nedavno temu, slicna stvar kao i CryptLoad samo sto radi : :: :: :: :: Kiseo sam pa sta.. :: :: ::
ja konkretno nisam probao da skidam bilo sta jer trenutno imam dial up, ali ne deluje mi uopste komplikovano, ides na download markicu, zatim new download, uneses naziv koji hoces i onda onaj link ka rapidshare-u, i to bi trebalo da je to! Probaj!
Desni klik >edit na ovaj bat fajl i podesi ime konekcije,username i password za konektovanje i posle u progarmu stavi `use external recconecter` i stavi taj bat fajl.
Pitanje za dzonihsv,ja imam 4 portni ruter conexant na kom su prikljuchena 3 rachunara u mrezi da li bat fajl moze da reseruje ruter i koji naziv konekcije treba staviti u bat fajl.Meni je konekciju u mrezi ako se na to misli local area... da li to treba uneti?Ili mora da se vrshi resetovanje preko recon.. opcije podeshavanjima za ruter(ako to mora onda moram da kontaktiram autore programa).
Pitanje za dzonihsv,ja imam 4 portni ruter conexant na kom su prikljuchena 3 rachunara u mrezi da li bat fajl moze da reseruje ruter i koji naziv konekcije treba staviti u bat fajl.Meni je konekciju u mrezi ako se na to misli local area... da li to treba uneti?Ili mora da se vrshi resetovanje preko recon.. opcije podeshavanjima za ruter(ako to mora onda moram da kontaktiram autore programa).
:: Pitanje za dzonihsv,ja imam 4 portni ruter conexant na kom su prikljuchena 3 rachunara u mrezi da li bat fajl moze da reseruje ruter i koji naziv konekcije treba staviti u bat fajl.Meni je konekciju u mrezi ako se na to misli local area... da li to treba uneti?Ili mora da se vrshi resetovanje preko recon.. opcije podeshavanjima za ruter(ako to mora onda moram da kontaktiram autore programa) :: :: :: Ako sam dobro shvatio pitanje...
Pazi .bat te samo diskonektuje i konektuje kao sto bi ti to rucno uradio. Sad ne bi trebalo da resetuje celu mrezu, a naziv konekcije koji se stavlja je ime konekcije koje je na desktopu(u 95% slucajeva). Samo naziv konekcije sa desktopa i bice ok. Nemoj da stavljas local area... nece ti raditi, Ja sam tako izgasio mreznu(ko zna kako sam to uspeo,jos uvek ne znam)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.