Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Prison Break
STRANA 1 OD 1
BAnefi Prison Break 04.03.2008. 01:42 T8522

status: user
broj poruka: 114
Ljudi da li neko zna kada izlazi 14 epizoda u 3 serijalu?
Pokajao sam se sto sam u opste pocinjao da gledam...
Mnogo je dobra ali ga preterase sa kasnjenjem.
Da li se uopste zna kada se zavrsava ili barem kada ce izlaziti nove serije...?
Pisite malo o ovome... (dok ne izadje 14., hehe)
Pozdrav svima.
B.F.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 04.03.2008. 01:54 #46356

broj poruka: 12057

Mali bata Scofield je bolji od Chucka Norrisa. Sve zna, sve ume, prati, posmatra, jasno mu je, poznaje, oseća, razume, ima ideju, pobeđuje u ruskom ruletu sa punim pištoljem, već tri puta je izbrojao do beskonačno...

Serija je takvo razvlačenje i klasično mažnjavanje love da to nije normalno.....

Isto mislim i za one glupe Heroes, ma daj....pričaj mi priču...uvuku te sa prvih 10-tak epizoda i onda razvlačenje, ubacivanje tupavih likova....

Sve sam skino i obrisao sa HDD-a. 40 GB neviđenih gluposti i strašno gubljenje vremena !!!

zandarm Re... 04.03.2008. 03:32 #46360

broj poruka: 1454
Treca sezona se zavrsila sa 13-om epizodom. Ne zna se jos uvek zvanicno da li ce biti cetvrte sezone, ali nezvanicno ista bi trebala da pocne sa snimanjem u maju mesecu.

Inace, po meni je serija zakon...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.

NastyB I ja sam čuo... 04.03.2008. 12:13 #46374

broj poruka: 729
...da se serija završila sa trinaestom epizodom i da se više neće snimati. Lično, imam, sve epizode, ali nisam odgledao više od šest prvih, sve posle toga mi je bilo poprilično dosadno.
Imam i Heroje, ali ni to nisam gledao, ali ako je istina ovo što je Bax napisao...
Ipak je `Dr. Haus` najbolja serija koja se pojavila u zadnje vreme...

sawitch ... 04.03.2008. 12:23 #46375

broj poruka: 667
Serija je planirana za jos nekoliko serijala, ali je doslo do kasnjenja zbog nekog strajka, rezisera, cini mi se, jer su nezadovoljni podelom para... Ali u glavnom bice i dalje... Po meni je serija super... Da se zavrsila samo prvim serijalom, bila bi bolja, ali i ovako je super...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs