Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Problem sa qtorrent i bit torrentom
STRANA 1 OD 1
Kovle Problem sa qtorrent i bit torrentom 01.03.2008. 12:31 T8464

status: user
broj poruka: 976
Bilo koji torrent koji skinem sa bilo koje adrese i otvorim ga u qtorrentu ili bit torrentu nece da se skida nista.Posle par sekundi u qtorrentu pise access denied.proverio sam da ga firewall ne blokira i ne blokira ga sve je u redu.Jedino mogu da skidam sa torrenata preko limewire ali mi je on mnogo spor.Da li neko zna kako mogu da otklonim postojeci problem.unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan ... 01.03.2008. 16:07 #46043

broj poruka: 800

Mozda je taj torrent sa privatnog trackera? trebas da se registrujes na tom sajtu(ako je moguce)pa tek onda...
Kovle RE: 01.03.2008. 23:18 #46126

Nije proverio sam ali pazi bilo koji torrent mislim ja najvise skidam sa h33t.Inace na starom kompu je sve bilo ok dok je na ovom novom koji sam kupio pre dve i po nedelje ovako.Ne mogu da provalim u cemu je stvar.Instalirao sam tri puta i qtorrent i bit torrent ali nista.

Kovle ............. 03.03.2008. 19:55 #46295

Moze li neka pomoc?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs