Ljudi moram da vas se obratim za savet! Treba mi preporuke za neku firmu koja radi web prezentacije,ali dobro, a da me ne oderu. Ne trebaju mi ove flash munje,samo jeddnostavna i pregledna stranica sa dosta slika. U pitanju je nasa firma koja se bavi montazom gradjevinske limarije.
Limarksa radnja BOBA
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Veruj mi da ti za to ne treba firma..... takva stranica je milina za jednog dizajnera..... Za takvu stranicu mozes da se obratis i nekom pocetniku .... pozzz
Pogledaj sta sam ja napravio za jedno vece ...smorio se... znaci nadji nekog momka..... batali firme... kad sam video koiko deru.....
http://www.mr.co.yu/,Ivan Jocić meni je skoro radio i mislim da su najpovoljniji sve ti oni odrade sto treba.Ja sam skoro radio za caleta drzi veseraj uzeli su mi 100€ za prezentaciju,mozes pogledati na https://www.veseraj-lazic.co.yu
Ma sta ce ti dizajner, napravi sam prezentaciju :D Dizajneri bre nemaju pojma, samo uzimaju pare za badava a narochito oni visoko obrazovani :D Najbolje sajtove prave programeri, ubedljivo! Ne da imaju oko za lepo i uklope boje nego da se nogom krstish par dana :)))))
Ovaj vesheraj je bash lux :D A tek ovaj sto mu u cv-ju pola linkova ne postoji... A ovaj bi za polutku praseta ` odradijo` :)))
Muka mi je od ove zemlje gde nije bitno kako izgleda, samo da je jeftino... Sta ce ti prezentacija uopshte, napishi na kartonu i okachi, to je dzaba :S
Jaooojjj, kud zaboravih: POLUTKA PRASETA!!! Odlična ideja :)))
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
:: Ma sta ce ti dizajner, napravi sam prezentaciju :D :: Dizajneri bre nemaju pojma, samo uzimaju pare za badava a narochito oni visoko obrazovani :D :: Najbolje sajtove prave programeri, ubedljivo! Ne da imaju oko za lepo i uklope boje nego da se nogom krstish par dana :))))) :: :: Ovaj vesheraj je bash lux :D :: A tek ovaj sto mu u cv-ju pola linkova ne postoji... :: A ovaj bi za polutku praseta ` odradijo` :))) :: :: Muka mi je od ove zemlje gde nije bitno kako izgleda, samo da je jeftino... Sta ce ti prezentacija uopshte, napishi na kartonu i okachi, to je dzaba :S :: :: dokolenk :: ::
Ala loopate bre ovo je strasno! Nije lepo vredjati profesiju ma kakva ona bila... Bedak je bre ici kroz zivot sa takvim stavovima. Ja mislim da u ovoj zemlji ima bas dosta pametnih ljudi koji odlicno rade svoj posao i volim ovu `rupu`! Neka je `rupa` ali je moja rupa! Ne bih je menjao ni za koje pare mada mi mnoge stvari idu na nerve - priznajem. Vi deco ili `odrastite`, volite i postujte svoje jer ovde ima nesto sto retko gde ima - prelepih cica, odlican nocni zivot, roditelje koji vas nisu `sutnuli` u beli svet u 20oj da biste se samo godinu dana kasnije pretvorili u bezdusne robote koji gledaju samo na novac, opciju da za dzabe koristite programe/igrice/muziku/filmove itd. koje preuzimate sa neta i niko vas ne juri zbog toga, sansu da radite za klijente sirom sveta i zaradite duplo vise u odnosu na amere i celu trulu EU... Otvorite oci i prihvatite se odgovornosti! Zasto uvek trazite krivca u drugim ljudima za vase depresivno stanje?
Kreiranje web stranica je kao i svaki drugi posao, a ovde i te kako ima ljudi koji to mogu da urade kako treba! Covek je lepo rekao da hoce da mu se uradi sajt kako treba ali ne i da ga neko odere sto ne znaci da hoce da mu neko radi sajt za 5kg kobasica ili da sam gubi vreme na nesto sto nije naivno uraditi `kako treba`.
:: Ma sta ce ti dizajner, napravi sam prezentaciju :D :: Dizajneri bre nemaju pojma, samo uzimaju pare za badava a narochito oni visoko obrazovani :D :: Najbolje sajtove prave programeri, ubedljivo! Ne da imaju oko za lepo i uklope boje nego da se nogom krstish par dana :))))) :: :: Ovaj vesheraj je bash lux :D :: A tek ovaj sto mu u cv-ju pola linkova ne postoji... :: A ovaj bi za polutku praseta ` odradijo` :))) :: :: Muka mi je od ove zemlje gde nije bitno kako izgleda, samo da je jeftino... Sta ce ti prezentacija uopshte, napishi na kartonu i okachi, to je dzaba :S :: :: dokolenk :: :: Kakva `polutka praseta`sta lux?Ko ti mrda kavez?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.