Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Upomoc! Potreban mi je savet i informacija.....Hitno!
STRANA 1 OD 1
ljcvetic Upomoc! Potreban mi je savet i informacija.....Hitno! 12.02.2008. 20:28 T8141

status: user
broj poruka: 6
Da li neko moze da mi kaze kako se zove najnoviji program za kreiranje web strana (prezentacija)? Da li postoji uputstvo za njegovo koriscenjel?

Hvala na pomoci unapred....:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mismi77 Ćao komšinice i dobrodošla 12.02.2008. 20:36 #43714

broj poruka: 105
Čestitamo na prvoj poruci i da ti poželimo još mnogo takvih.Ko jednom dođe ovde on dolazi stalno nešto da pita. Svi se iskreno nadamo da će ti neko ubzo odgovoriti. Još jednom veliki pozdrav i dobrodošla. Komša
ljcvetic E pa Komso Hvaja! 12.02.2008. 20:42 #43715

I ja se nadam kao i ti da ce mi neko odgovoriti......He he he. Hvala Komso ziv mi ti! :-)
psyman ne bih 12.02.2008. 21:27 #43726

broj poruka: 1046
znao.pokusao sam se baviti time jos pre par god ali mi nije nesto islo pa sam batalio rabotu.u svakom slucaju dobro nam dosla komsinice!
ljcvetic Hvala psyman-e ali nisi mi dao odgovor na pitanje..... 12.02.2008. 21:30 #43727

Dragi psyman-u trazila sam ime programa za kreiranje web strane....nisi mi odgovorio na pitanje....ali hvala

-ShonE- re 12.02.2008. 21:57 #43732

broj poruka: 3529
Ako mislis na poslednji program od strane microsofta(zamena za frontpage) to je `Microsoft Expression Web 2007`, a sto se tice uputstva, sigurno ga ima na eng. jeziku na netu(pdf), proguglaj malo, ili ako ga nadjem okacicu ti link.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: Hvala psyman-e ali nisi mi dao odgovor na pitanje..... 12.02.2008. 22:45 #43743

bih ti ja odgovorio rado da znam odgovor ali kao sto rekoh nisam dovoljno upucen da bih ti prosuo pricu barem sto se teme tice...

:: Dragi psyman-u trazila sam ime programa za kreiranje web strane....nisi mi odgovorio na pitanje....ali hvala
::
ljcvetic Hvala Shone 12.02.2008. 22:50 #43744

Mislila sam na najbolji, najnoviji program za kreiranje web stranica. Nije bitno da li je Microsoft-ov ili no name firme, vazno je samo da bude dobar i da bude nov. Hvala ti na odgovoru.

Psyman-e opusteno.... Vise bih volela da mi ne prosipas price vec da mi das konkretne odgovore... Pozz

psyman Znas kako 12.02.2008. 23:31 #43752

posto ovde za sada niko nema odgovor na tvoje pitanje ti uzmi lepo i konsultuj se sa google.co.yu.100% sam siguran da ima slicnih tema na nasim srpskim forumima gde ces moci detaljno da se informises o svemu sto je vezano za tvoje pitanje.poz
pajsgudgud dreamweaver 12.02.2008. 23:36 #43753

broj poruka: 3740

a sta ti ja znam...

valjda dobro napisah:P
psihoyu re 13.02.2008. 00:29 #43760

broj poruka: 1191
Pa naravno Adobe Dreamweaver CS3,to ti je ubedljivo najaci program z apravljenje web stranica. Ima ga na netu. Ako oces linkove reci. A i upustvo se moze naci,al na engleskom samo.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!

ljcvetic Hvala big time Psihyu!! :))))) 13.02.2008. 00:48 #43765

crvenoHvala ti puno na informaciji! Nasla sam linkove ali ne i manual. Ako mozes napisi mi gde mogu da nadjem manual. Pozz za sve!
Lj.C.

Zmajko Re: Hvala big time Psihyu!! :))))) 13.02.2008. 01:35 #43770

broj poruka: 1228
Program za web prezentacije - Dreamweaver CS3
-II- kreiranje izgleda sajta tzv Layout - Photoshop CS3
-II- vektorske grafike (super za flash animacije i ca crtanje naravno) - illustrator CS3
-II- Animacije za sajt (ili cele sajtove u Flashu) - Flash CS3
(www.templatemonster.com da bi videla i sta se trazi mada tamo ima svasta)

Nabavis ovaj paket koji se zove Adobe Design Premium CS3 (ima jos mnogo stvarcica u njemu) i imas sve.

Nakon toga Lynda.com tutorijali ako moze na engleskom ili neki u domacij produkciji. Imas dosta izdavaca (da ne reklamiram) koji imaju tu tematiu u video formatu - gledas, slusas i shvatis kako se to radi `na licu mesta`. Imas i materijal na istom CDu tako da mozes da ispratis sve sto je tutor radio. Vrlo korisna stvarcica i jos na kraju mozes i lepo da zivis od toga =P

:: crvenoHvala ti puno na informaciji! Nasla sam linkove ali ne i manual. Ako mozes napisi mi gde mogu da nadjem manual. Pozz za sve!
:: Lj.C
ZgY Adobe cs3 paket naravno ali... 13.02.2008. 12:07 #43795

broj poruka: 195
ima josh toga dosta...ajd kontaktiraj me na mail (ili daj svoj) da ti skucam sve shto treba...
Uputstva tj video tutorijale za neke stvari mogu da ti prosledim...
mario80bg dw 13.02.2008. 13:44 #43809

broj poruka: 163
Kupi oficijalnu knjigu prevedenu na nash jezik, odlichna je za savladavanje celog dw-a. Flash ne preporuchujem od istog. Pozz

dokolenko

ljcvetic E Zmajko svaka ti cast!!! To je pravi odgovor!!! 13.02.2008. 17:31 #43835

Hvala vam svima na info-u. Zaista ste mi pomogli!!! ZgY moj mail je ljcvetic@yahoo.com.
Veliki pozdrav za sve
Lj.C.

mario80bg :) 15.02.2008. 15:55 #44093

broj poruka: 163
Mmmm A jel mozemo i mi ostali da ti pishemo na mail? :)

dokolenko

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs