Čestitamo na prvoj poruci i da ti poželimo još mnogo takvih.Ko jednom dođe ovde on dolazi stalno nešto da pita. Svi se iskreno nadamo da će ti neko ubzo odgovoriti. Još jednom veliki pozdrav i dobrodošla. Komša
Ako mislis na poslednji program od strane microsofta(zamena za frontpage) to je `Microsoft Expression Web 2007`, a sto se tice uputstva, sigurno ga ima na eng. jeziku na netu(pdf), proguglaj malo, ili ako ga nadjem okacicu ti link.
Mislila sam na najbolji, najnoviji program za kreiranje web stranica. Nije bitno da li je Microsoft-ov ili no name firme, vazno je samo da bude dobar i da bude nov. Hvala ti na odgovoru.
Psyman-e opusteno.... Vise bih volela da mi ne prosipas price vec da mi das konkretne odgovore... Pozz
posto ovde za sada niko nema odgovor na tvoje pitanje ti uzmi lepo i konsultuj se sa google.co.yu.100% sam siguran da ima slicnih tema na nasim srpskim forumima gde ces moci detaljno da se informises o svemu sto je vezano za tvoje pitanje.poz
Pa naravno Adobe Dreamweaver CS3,to ti je ubedljivo najaci program z apravljenje web stranica. Ima ga na netu. Ako oces linkove reci. A i upustvo se moze naci,al na engleskom samo.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Program za web prezentacije - Dreamweaver CS3 -II- kreiranje izgleda sajta tzv Layout - Photoshop CS3 -II- vektorske grafike (super za flash animacije i ca crtanje naravno) - illustrator CS3 -II- Animacije za sajt (ili cele sajtove u Flashu) - Flash CS3 (www.templatemonster.com da bi videla i sta se trazi mada tamo ima svasta)
Nabavis ovaj paket koji se zove Adobe Design Premium CS3 (ima jos mnogo stvarcica u njemu) i imas sve.
Nakon toga Lynda.com tutorijali ako moze na engleskom ili neki u domacij produkciji. Imas dosta izdavaca (da ne reklamiram) koji imaju tu tematiu u video formatu - gledas, slusas i shvatis kako se to radi `na licu mesta`. Imas i materijal na istom CDu tako da mozes da ispratis sve sto je tutor radio. Vrlo korisna stvarcica i jos na kraju mozes i lepo da zivis od toga =P
:: crvenoHvala ti puno na informaciji! Nasla sam linkove ali ne i manual. Ako mozes napisi mi gde mogu da nadjem manual. Pozz za sve! :: Lj.C :: ::
ima josh toga dosta...ajd kontaktiraj me na mail (ili daj svoj) da ti skucam sve shto treba... Uputstva tj video tutorijale za neke stvari mogu da ti prosledim...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.