Da li još neko osim mene ima problem sa MSN-om ? Uopšte ne mogu već 2 dana da se sign-in-ujem !!!
Svi drugi programi za chat rade, nije firewall, probao sam i bez njega, nije antivir - ugasio sam ga, reinstalirao sam MSN, probao modem preko LAN konekcije.....uf...jel ima još nešto da se proba...ili da ne gubim vreme.
Sve zavisi koji ti je msn i koji ti je windows key. Microsot je nazalost kupio msn masenger. Tacno je da moze i da bude do datuma a probaj @live.com umesto @hotmail.com mene su na jednom od msn mailova promenili sa hotmail na live.com.
A CUO SAM SAD KOLIKO JE TACNO OD TOGA DA SAD PREKO MSN PROVERAVAJU ISPRAVNOST WINDOSA DALI JE LEAGALAN ILI NE NEKI KEY ALI KALIKO JE TO MERODAVNO TESKO JE ZNATI.
nece msn da radi mnogima u zadnjih par dana... ja nisam mogao juce ceo dan da se ulogujem ali danas radi. Medjutim isto tako imam drugi msn i na taj nisam mogao da udjem dugo dugo dok se taj drugi msn nije pojavio online. Tad sam mu ja sve po spisku, a lik je neki turcin koji mi je reko na jako losem engleskom da mi se jako izvinjava sto koristi moj msn i da je mislio da je slobodan (neciji stari, koji se vise ne koristi) pa ga je haknuo o_O. No `ebes budalu ostavio sam ja njemu to da se sluzi - ko veli imam ja drugi...
Verovatno vec znate da se na MSN Messenger moze i preko Yahoo Acounta, Ja ga koristim na taj nacin i apsolutno nemam nikakvih problema.Znaci prijavljujem se pod email adresom koju imam na Yahoo i vec vazecim passwordom za isti. Napominjem da takodje imam problema kada se konektujem preko hotmail-a.
i ja imam taj problem ali samo preko usb-a ,a kada je modem povezan na mreznu onda ne.nije samo mesenger bio u pitanju i pojedine sajtove nije hteo da otvori.zakacio sam sam drugi modem zyxel i sada radi i preko usb-a i na mreznu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.