valjda sam pogodio mesto gde da pitam. U toku je izrada sajta koji bi trebalo da bude gotov za recimo mesec dana. E sad mene zanima sta treba da uradim da bi dobio .com domen i gde to da uradim i koliko bi me to kostalo.
jebem mu covece poseti sajt bilo kojeg web hostera, providera, npr., telekom, neobee, verat izradjujes sajt, a pitas ovako nesto nije li to cudno, u najmanju ruku
btw koliko sam ja video i zapamtio godina je oko par hiljada (3k?) mada je informacija verovatno netacna s obzirom da je to moj mzak u pitanju, a i ne zanima me trenutno podatak, tako da se nije bas duboko urezao u mozdanom korteksu
momci koji znaju posao rade izradi sajta a moje je to da platim... pa sam nezavisno od njih hteo malo da se raspitam o svemu tome. Jbg woona sam ne znam nista o tome
Meni se cini kao najisplatljiviji verat... 3700 dindzi za godinu dana... 100 mb prostora i 50 gb mesecnog protoka... Cena je sve sa domenom .) Jes da zaseru ponekad ovi iz korisnichke ali za najmanje para najvise... A kakvi su ti to strucnjaci koji prave sajt? :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.