Ljudi pomagajte! Skinuo sam torrent `Sega_Genesis_MegaDrive_Emulator_75_games_-_HUSSEY[www.btmon.com]` i pokrenuo ga... i istog trenutka su mi se izbrisali svi ostali torrenti sa liste downloada... a bilo ih je 10-ak vrlo bitnih i skoro svi na po 80% ili 90%. U microtorrentu o donjem desnom uglu pise da je ukupan download 0.1kbps (269kb) i upload 0.5kbps (243kb). Znaci na listi za download nema vise niceg jer sam odmah izbrisao i ovaj sega emulator ali on i dalje nesto skida ali racuna sve izpocetka. Da li se nekom desilo ovako nesto i da li ima spasa? Pomagajte!
....................................................................... Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Meni se jednom desilo slično i to sam rešio tako što sam ponovo otvorio torrent linkove istih (nadam se da si ih sačuvao) ali bez autostarta da ne bi poništili ono što je skinuto, i uradio Force Recheck posle čega je nastavio tamo gde je stao. Pokušaj tako, ne znam šta drugo da ti kažem.
Sacuvao sam torrente ali gde ja to da mu podesim bez auto starta? evo linka do slike sta mi torrent izbacuje dok pokrecem pa sad ti vidi sta ja tu damu kliknem :)
....................................................................... Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
:: Meni se jednom desilo slično i to sam rešio tako što sam ponovo otvorio torrent linkove istih (nadam se da si ih sačuvao) ali bez autostarta da ne bi poništili ono što je skinuto, i uradio Force Recheck posle čega je nastavio tamo gde je stao. Pokušaj tako, ne znam šta drugo da ti kažem :: :: Živ bio!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.