Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
torrent
STRANA 1 OD 1
gman torrent 31.01.2008. 17:32 T7901

status: user
broj poruka: 1111
ne brinite necu da pitam kako ubrzati dl
nego da napisem jedno iskustvo
naime, skidam ja tako gomilu, necega i polovina rar file-ova korumpirana, kao nasa demokratija
rekoh da li je moguce da cpu gresi posto je oc, pa da nije ovo, pa ono
i na kraju mi padne na pamet da je hdd, inace maxtor 40GB, s**ban, tj. jedan deo diska je nepopravljiv
kako da nadjem koji su sektori, klasteri pokvareni, da bih znao sta da secem, a ostatak da formatiram za upotrebu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE SpinRite i MHDD 31.01.2008. 17:36 #41985

broj poruka: 5704
ali pre svega HDD regenerator, ozbiljan i vrlo upotrebljiv alat. Sve to imas na HIREN`s BootCD. Iskljuci SMART u BIOSu i poteraj ovo cudo. Lako moze da ti repolarise sektore i oporavi ih pa neces morati da `seckas`. Postupak ce ti trajati par sati...maxtro je osetljiv na losa napajanja pa se postaraj da stavis neko malo bolje: nov Codegen 350W ti je 15e

- R a v e n L o r d -

gman ma imam 31.01.2008. 17:49 #41993

broj poruka: 1111
lc onaj silent giant 550w
meni se lepo pokazalo, ovo pisem jer sam procitao prituzbe
inace sad sam skontao da je ovo problem, a znao sam da je hdd pun bad sectora
nista hvala na brzom odgovoru, probacu, stvarno me smara da ponovo ovo skidam, a par sati je u svakom slucaju krace od par dana/ nedelja

btw, sta bi sa onim neutralizatorima, jel planiras kupovinu!?
takve teme volim da vidim, nekako pomislim da nisam uz ku**c isao u skolu
a ono da kupim ovo ili ono, ili ja kupio pc za 2k e, sta kupiti za 3k e
pogotovo ove kupovine za gomilu novaca, a takve konfiguracije se mesec dana kasnije mogu uzeti za dva, tri uta manje novaca
sto bi rekli `a sta ti ja znam i svega ovoga ne bi bilo da je pera otisao pravo u policiju`

MACHINE Re: ma imam 31.01.2008. 17:59 #41996

broj poruka: 5704
Pazi, to je kao za rodjendanski poklon, pozlaceno a ja ne volim poklone koji su potpuno nefunkcionalni, volim, kada to osim sto je lepo i ima sentimentalnu vrednost, radi pride jos nesto korisno. Neki kazu da nije lose, nista spektakularno ali OK

- R a v e n L o r d -

:: lc onaj silent giant 550
:: meni se lepo pokazalo, ovo pisem jer sam procitao prituzb
:: inace sad sam skontao da je ovo problem, a znao sam da je hdd pun bad sector
:: nista hvala na brzom odgovoru, probacu, stvarno me smara da ponovo ovo skidam, a par sati je u svakom slucaju krace od par dana/ nedelj
::
:: btw, sta bi sa onim neutralizatorima, jel planiras kupovinu!
:: takve teme volim da vidim, nekako pomislim da nisam uz ku**c isao u skol
:: a ono da kupim ovo ili ono, ili ja kupio pc za 2k e, sta kupiti za 3k
:: pogotovo ove kupovine za gomilu novaca, a takve konfiguracije se mesec dana kasnije mogu uzeti za dva, tri uta manje novac
:: sto bi rekli `a sta ti ja znam i svega ovoga ne bi bilo da je pera otisao pravo u policiju
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs