Kao sto je moj drugar sima000 vec naveo, niti preko explorera, a ni preko firefoxa ne mogu da uchitam pomenuti sajt stage6.com, niti msn-ov sajt, a i download msn live messingera je neizvodljiv, za koji u mom paketu VISTE postoji direktan link koji medjutim ne radi. Sta vishe ni microsoftovom sajtu ne mogu da pridjem, a sve lepo legalno i licencirano pa vi vidite:)
...nemojte da nam sramotite grad. Bataljujte tu šugavu Vistu dok se ne pojavi Servis Pack 1. A i gde to u Valjevu postoji neka brza veza??? ADSL je, kažu, očaj (verovatno gužvaju i 200 korisnika tamo gde bi trebalo da bude 32 maksimum po liniji) dok mi se SBB-ovih preskupih 256 kb/s vuče jedva malo brže od šugavog modema kojeg imam na poslu. Pa, sajt PC Berze mi se otvara bar minut ipo. A i vi još Vistu natakli, pa još ako ste ADSL nakačili na mrežne ulaze, a Vista katastrofira upravo na mrežnoj podršci...XP SP2 u kompjutere i bar će vam veza raditi kako-tako...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
:: :: :: :: to shto smo Valjevci ne znachi da se patimo sa shugavim kvazi ADSL-om u Valjevu :)... mi smo rasuti po svetu zemljache .. :: :: :: :: Pozdra :: :: Tako je edi-va.Uze mi rec iz tastature :: U svakom slucaju pozdrav za sve,a posebno Valjevce( bisere,rasute po svetu)! :: simke000 ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.